نورعلی خزایی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به برگزاری برنامههای مختلف در هفتههای اول و دوم محرم در سال جاری، بیان کرد: خوشبختانه در سایه همکاری و مشارکت خوب هیأتهای مذهبی فعالیتهای خوبی در استان کردستان در ایام محرم برگزار شد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط کنونی و وضعیت بیماری کرونا عزیمت زوار گرامی به عتبات عالیات و کشور عراق در ایام اربعین حسینی امکان پذیر نیست و عملاً موکبهای طول مسیر هم در سال جاری برپا نخواهند شد.
رئیس شورای هیأتهای مذهبی استان کردستان ضمن اشاره به شکلگیری کمیتههای تخصصی ویژه اربعین در ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان، عنوان کرد: بر اساس هماهنگیهای صورت گرفته این کمیتههای تخصصی متولی اصلی فعالیتهای ایام اربعین خواهند بود.
وی گفت: آئین برگزاری این مراسم معنوی و جهانی همچنان با پویش مردمی از دهم ماه صفر تا اربعین حسینی در هیأتهای مذهبی در راستای کمکهای مومنانه، مواسات و همدلی، ایستگاههای سلامت، مراسمات جمعی، هیئتی و روضههای خانگی با رعایت اصول بهداشتی برگزار میشود.
وی ضمن اشاره به فضا سازی و فضا آرایی شهری ویژه اربعین با همکاری شهرداریها و متولیان امر به ویژه هیأتهای مذهبی، یادآور شد: توجه کافی به قرآن محوری و منبر در برنامههای هیأتهای مذهبی در ایام اربعین حسینی ضروری است.
خزایی حضور هیأتهای مذهبی در بقاع متبرکه، مساجد محوری، حسینیهها و مکانهای مجاز با شرایط ستاد کرونا جهت قرائت زیارت اربعین را مورد تاکید قرار داد و گفت: قرائت زیارت اربعین در هیأتهای مذهبی ادارات دولتی و نظامی به ویژه یادمانهای شهدای گمنام گرانقدر انقلاب اسلامی ایران از دیگر اولویتهای مهم در این ایام به شمار میرود.
وی ضمن تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت فضای مجازی، اظهار کرد: پخش زیارت اربعین و برنامههای سال گذشته در فضای مجازی و رسانه ملی استانی باید از سوی هیأتهای مذهبی به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
رئیس شورای هیأتهای مذهبی استان کردستان خواستار استفاده از ظرفیتهای خوب مداحان توانمند بومی استان کردستان همانند دهه اول و دوم محرم شد و گفت: امید است با رعایت کامل پروتکلها و ابلاغیههای ستاد ملی مبارزه با کرونا و همکاری و مساعدت دستگاههای اجرایی و همچنین مدیریت صحیح هیأتهای مذهبی همانند دهه اول محرم شاهد برگزاری مراسم با شکوه اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) باشیم.
نظر شما