۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۴

هنرمند تئاتر فارس درجه یک هنری کشور را گرفت

هنرمند تئاتر فارس درجه یک هنری کشور را گرفت

شیراز- «علی نقی رزاقی» هنرمند پیشکسوت تئاتر استان فارس موفق به کسب درجه یک هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد.

به گزارش خبرنگار مهر. مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در نشستی صمیمانه با استاد علی نقی رزاقی با بیان اینکه کسب درجه یک هنری ایشان در عرصه هنرهای نمایشی مایه بسی مباهات و افتخاری برای جامعه هنری استان محسوب می‌گردد، هنرمندان پیشکسوت را سرمایه‌های اجتماعی جامعه برشمرد و بر توجه بیشتر به ارتباط پیشکسوتان هنر با نسل جوان هنرمندان تاکید کرد.

صابر سهرابی در جلسه‌ای که با حضور بهروز مرامی معاون هنری و هادی ورشویی مدیر گروه امور هنری فرهنگ و ارشاد فارس برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی و تبریک به استاد رزاقی برای دریافت درجه یک هنری، گفت: با تدبیر هنرمندان پیشکسوت می‌توان شور هنرمندان جوان را به جریان ناب اجتماعی تبدیل کرد و علاوه بر تکریم هنرمندان پیشکسوت، یکی از اهداف آن است که نسل جدید هنر و علاقه‌مندان هنر ایرانی بتوانند با پیشکسوتان هنرمند پیوند معرفتی و وجودی داشته باشند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد فارس افزود: هنر معرفتی متفاوت از جهان و انسان ارائه می‌کند، از این رو جامعه، هنرمند را در تصویری دیگر می‌نگرد، زیرا نگرش و هنر اوست که این دنیای متمایز را پدید می‌آورد. با همین برداشت است که هنرمندان پیشکسوت، سرمایه اجتماعی جامعه هستند، چرا که دانش و بینش و مهارت هنری آن‌ها آمیخته با تجربه شده و تأثیر گسترده‌ای را پدید می‌آورد. هنرمندان پیشکسوت خط ارتباطی نسل‌های هنری با هم هستند.

به گفته سهرابی، پیشکسوتان در هر گروه و رشته و حوزه‌ای در جامعه ایران، افراد با اهمیت و محترمی شناخته می‌شوند زیرا خلاقیت، مهارت و تجربه‌ای گران بها دارند که جایگاه و نقش آنان را در جامعه متفاوت می‌کند؛ جایگاهی که تکریم و احترام به پیشکسوتان را به همراه دارد، اما این جایگاه در پیشکسوتان هنر رفیع‌تر است چه اینکه خالقان هنر و تمدن ایرانی هستند.

علی نقی رزاقی نیز در این نشست، گفت: من احساس می‌کنم که تمام کارها و زحمات ما در حقیقت این است که نسل آینده به وسیله کارهای نمایشی آگاهی بیشتر وخودمان را به سوی تکامل معنوی بالاتر راهبری کند.

این هنرمند پیشکسوت عرصه هنرهای نمایشی فارس، افزود: تئاتر می‌خواهد به همه علاقمندان به صحنه آموزشی با ارزش که همانا تقویت کننده تمام احساس‌های انسانی است را هدیه دهد، در گروه تئاتر آزاد شیراز عده زیادی آمده‌اند و زحمت کشیده‌اند و هنرشان را عرضه داشته‌اند و اکنون در تمام نقاط دنیا پراکنده‌اند؛ امروز اگر این درجه هنری به حقیر می‌رسد از برکت وجود حدود دوهزار بازیگر و افراد پشت صحنه در طی ۴۳ سال بوده است و هزاران نفر نیز قادر شدند که ارزش‌های فرهنگی ایرانی وجهانی را ببینند. اگر با سعدی بیشتر آشنا می‌شوند شکسپیر را هم بخوبی بشناسند و در عین حال جوانان خلاق نیز وارد این عرصه شوند و تمام صحنه را از آن خلاقیت‌های خویش کرده و آینده‌ای ساخته شود که نقد اجتماعی را بخوبی دنبال کنند و جلو هر گونه خطاکاری از سوی انسان‌های بی فرهنگ گرفته شود.

رزاقی ادامه داد: هنوز عده‌ای به این باورند که ما نمایش نداریم حتی زمینه پرداختن به آن در ما نیست و این یکسویه نگاه کردن ویرانی فرهنگ را با خود دارد.

وی اضافه کرد: اینجانب سعی بر آن داشتم همانگونه که دو اثر شکسپیر را به صحنه آوردم بزرگان خودمان را نیز در عرصه تئاتر مطرح کنم به همین دلیل از نوشته‌های بزرگانمان نمایش‌هایی از عطار، نظامی، سعدی، مولانا، حافظ و اهلی شیرازی را به صحنه آوردم.

رزاقی تاکید کرد: شیرازی‌ها با تعدادی از آن اشعار و داستانها آشنا هستند، آرزویمان این است که راه هموارتر شود و جوانان ما به مقوله ارزشهای فرهنگی خودمان بیشتر توجه کنند و روزی درهای سرمایه گذاری برای ساخت نمایش باز شود تا مردم بتوانند بیشتر و بیشتر به سالن‌های نمایش رونق بخشند.

کد خبر 5033267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha