به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت کار و امور اجتماعی، سید حسین سلیمی عضو هیئت مدیره کنفدراسیون صنعت گفت : حضور نمایندگان کارگری و کارفرمایی و نیز هیئت اعزامی از سوی وزارت کار ، در تمامی کمیتههای ILO به قدری چشمگیر بود که اعضای شرکت کننده به حضور فعال ایران نسبت به سالهای گذشته اذعان داشتند.
سلیمی در ارتباط با تصویب اعتبارنامه نمایندگان کارگر و کارفرما در ILO افزود : گروههایی که در سالهای قبل به نمایندگی از جامعه کارگری و کارفرمایی در این اجلاس شرکت می کردند ، قصد داشتند تا اعتبارنامه های ما تصویب نشود ولی بعد از بررسی هایی که از سوی ILO انجام شد کلیه اعتبارنامه های ما به تصویب رسید به طوری که تنها نمایندگان کارگری و کارفرمایی جمهوری اسلامی ایران در این کمیته ها حضور یافتند و فقط به ما ، در همه زمینه ها و نشست ها ، حق رای داده شد.
وی افزود : البته به گروههایی که در سالهای قبل در این اجلاس شرکت می کردند ، اجازه شرکت در کمیته ها را دادند. اما بدون آنکه این فرد هم اجازه حق رای داده شود . بنابراین از نگاه ILO نماینده واقعی گروه کارفرمایان ، کارگران و دولت فقط گروه اعزامی ما بود.
وی در پاسخ به این سئوال که طرح بنگاههای زودبازده به عنوان یک ایده خلاق در این اجلاس چگونه مورد توجه قرار گرفت، گفت : این طرح از سوی حاضران در جلسه و کمیته ها مورد استقبال فراوانی قرار گرفت ولی چون به عنوان بحث و فکری جدید در اجلاس ILO مطرح و قرار شد کمیته های ILO با دقت به بحث و پژوهش درباره اثرات مثبت این طرح بپردازند ، آنگاه با جمع آوری نظرها و پیشنهادات ارائه شده از سوی بررسی کنندگان این طرح در کمیته های تخصصی ILO این طرح به صورت جدی به عنوان یک ایده موثر برای توسعه ، اقتصادی و اجتماعی در سایر کشورهای جهان مطرح خواهد شد.
سلیمی افزود : برنامه بنگاههای اقتصادی از دیدگاههای مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی و کارآفرینی به شدت مورد توجه شرکت کنندگان در ILO قرار گرفته است ، زیرا آنان معتقدند که اجرای این طرح می تواند به افزایش درآمدملی ، رشد خلاقیت و گسترش کارآفرینی بینجامد.
نظر شما