به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا محمدی کرجی ران در حاشیه بازدید از مجتمعهای شناورسازی هرمزگان، با اعلام اینکه این سه فروند شناورهای از ابتدای طراحی و ساخت قالب مادر تا پایان تولید و به آب اندازی توسط متخصصان و صنعتگران توانای داخلی و در یکی از شرکتهای شناور سازی بخش خصوصی جزیره قشم درحال انجام است، اظهار کرد: این شناورهای تفریحی قرار است در جام جهانی پیش رو در کشور قطر مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی با بیان اینکه کار ساخت نخستین شناور مراحل پایان خود طی میکند و بدنه شناور دوم نیز تکمیل و هم اکنون در حال نصب عرشه اصلی و سالن مسافری است، خاطرنشان کرد: ظرف یکماه آینده بدنه شناور سوم نیز از قالب خارج و مراحل تکمیل بخشهای دیگر آن آغاز خواهد شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، ساخت بدنه شناور از جنس فایبر گلاس را بدلیل هزینه اولیه کمتر نسبت به چوب و فلز، راحت بودن فرم دهی، سرعت بالای تولید و هزینه نگهداری کمتر را از جمله مزیتهایی عنوان کرد که طی سالیان اخیر مورد توجه و اقبال سازندگان و شناورداران قرار گرفته است.
محمدی کرجی ران با اشاره به کارگاههای فعال شناور سازی در سواحل استان اظهارداشت: هم اکنون تعداد ۳۲ کارگاه فعال در امر ساخت انواع شناور با نظارت کارشناسان اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان مشغول فعالیت میباشند که با وجود مزیتهای داخلی در ساخت شناورها و صادرات آن میتوان زمینه رونق معیشت جوانان و اشتغالزایی بیشتری را فراهم کرد.
به گفته مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ظرف شش ماهه اول سال جاری علیرغم همه گیری ویروس کرونا و محدودیتهای متأثر از آن، فرآیند ساخت و صدور مجوز تعداد بیش از ۲۰۰ فروند شناور با اخذ مجوز از اداره مرکزی بازرسی و ثبت شناورهای استان هرمزگان آغاز شده؛ که این امر در نوع خود بی سابقه است.
نظر شما