فرزین رضاعی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: فعلاً تنها ۱۰ هزار دز واکسن آنفلوانزا در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان قرار گرفته است.
وی افزود: واکسنهای آنفلوانزا فقط از طریق مراکز بهداشتی و درمانی برای افراد پر خطر و در اولویت کادر درمان و مادران باردار و حدود ۵ درصد برای افراد پرخطر مورد استفاده قرار میگیرند.
رضاعی بیان کرد: هیچ گونه مجوزی برای توزیع واکسن آنفلوانزا به دلیل محدودیت وجود واکسن در داروخانههای استان کردستان داده نشده است.
وی ادامه داد: به محض اینکه پارت بعدی واکسن در دسترس دانشگاه علوم پزشک استان قرار بگیرد در بین داروخانههای سطح استان توزیع خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: واکسن آنفلوانزا برای پیشگیری از بیماری آنفلوانزا فقط تا ۴۰ درصد مؤثر است و هیچ تأثیری برای پیشگیری از بیماری کرونا ندارد.
رضاعی یادآور شد: هیچ نیازی برای مراجعه مردم برای دریافت واکسن آنفلوانزا به مراکز بهداشتی وجود ندارد زیرا واکسن طبق کد ملی افراد توزیع میشود و هنوز هم به افراد پرخطر تعلق نگرفته است.
وی با اشاره به نبود برخی از داروهای بیماران خاص در استان کردستان، بیان کرد: با توجه به شرایط تحریمی کشور و قیمت بالای ارز قاعدتاً برخی از داروهای خارجی در بازار کمیاب شده است که امیدواریم هرچه زودتر این مشکل حل شود.
نظر شما