۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۵۲

یک مقام مسئول اعلام کرد:

تولید ۱۰ تن خاویار پرورشی در کشور

تولید ۱۰ تن خاویار پرورشی در کشور

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران با اشاره به تولید ۲۵۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری و ۱۰ تن خاویار پرورشی در سال ۹۸ گفت: امسال جهش تولید در خاویار پرورشی را پیش بینی می کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حسین عبدالحی، تولید بچه ماهی را یکی از چالش‌های اصلی در حوزه پرورش ماهیان خاویاری خواند و اظهار داشت: خوشبختانه بخش خصوصی در سال گذشته توانست بخش عمده‌ای از بچه ماهی مورد نیاز در حوزه ماهیان خاویاری را تولید کند.

وی با بیان اینکه سالانه بین یک میلیون تا دو میلیون تن بچه ماهی خاویاری نیاز داریم، گفت: تقاضا برای بچه ماهی خاویاری همیشه بیش از تولید آن بوده است، اما با ورود بخش خصوصی به این عرصه، امسال مشکل تولید بچه ماهی تقریباً حل شده است.

عبدالحی افزود: با توجه به اینکه سن بلوغ ماهیان خاویاری بالا و تکثیر آن تخصصی است، تولید بچه ماهی در گذشته توسط مراکز تکثیر دولتی انجام می‌گرفت، اما امسال بخش خصوصی توانست بخشی از نیاز به این نهاده را حل کند.

وی ادامه داد: ما در مورد تولید بچه ماهی سایر ماهیان گرمابی و میگو در داخل مشکلی نداریم و در حوزه میگو در حال حاضر بیش از ۳۰ مرکز تکثیر تولید بچه ماهی در کشور فعال هستند.

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران، سطح کشت میگو در سال ۹۸ را ۱۲ هزار و ۳۳۶ هکتار عنوان و بیان کرد: از این سطح ۴۶ هزار تن میگو در کشور تولید شد.

وی اذعان داشت: به رغم شیوع ویروس کرونا و مشکلاتی که در تولید پیش آمد، پیش بینی می‌کنیم میزان تولید میگو در سال جاری نیز همانند سال گذشته باشد.

عبدالحی اضافه کرد: ما در زمینه میگو تا یک ماه پیش به دلیل مشکلات ناشی از کرونا بیش از ۴۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل عقب بودیم، اما با پیگیری‌های ستاد سازمان، این عقب ماندگی به ۱۳ درصد رسیده است و امیدواریم تا پایان ذخیره سازی بتوانیم سطح زیر کشت را افزایش دهیم.

کد خبر 5041996

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۷:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
      0 0
      در جوار دریاها استخرهای یا مزارع بزرگ پرورش آبزیان ایجاد کنیم و از آب دریا که دارای مواد غذایی است استفاده کنیم اکوسیستمی مناسب و مصنوعی برای پرورش انواع آبزیان ایجاد کنیم نیاز پروتئین کشور تامین میشه