دبيرانجمن صنفي كارخانجات صنعت ريخته گري ايران در گفت و گو با خبرنگاراقتصادي مهر با اشاره به استراتژي سياست گذاران در چهار سال گذشته بر اساس ثبات نرخ ارز و قبول تورم دورقمي گفت: براي بقاي توليد و صنعت در كشور بايد سياستي اتخاذ شود تا بتوان تمامي عوارض از توليد را حذف كرد چرا كه منابع حاصل از اين عوارض سهم زيادي از درآمدهاي كشور را تشكيل نمي دهد.
مهندس عبدالحميد قديمي افزود: بكارگيري اين سياست در بازسازي اقتصاد كشورنقش مثبتي خواهد داشت.
وي تصريح كرد: در سال 83 دولت چنانچه بخواهد قيمت ارز را ثابت نگه دارد بايد طي يك مدت مشخص سه تا پنج سال اخذ ماليات را از دوش صنعت بردارد تا اين بخش بتواند در سالهاي در نظرگرفته شده شرايط خود را با شرايط جهاني منطبق سازد، در غير از اين شرايط تمامي صنايع دچار بحران شده و بايد كليدشان را به بانكها تحويل دهند.
قديمي با اشاره به حذف سه درصد عوارض ازصنعت فولاد افزود: اين صنعت نيز همانند سايربخش هاي صنايع بايد از پرداخت عوارض معاف شود.
وي تصريح كرد: براي حضوردر بازارهاي جهاني بايد قيمتها كاهش يابد و به همين علت سه درصد عوارض بايد حذف شده تا بتوان محصولي با قيمت مناسب در بازار عرضه كرد.
به گفته وي، كاهش ماهانه 5/2 درصد هزينه براي صنعتگران امكان پذير نيست و با توجه به تحميل هزينه بالا ناشي از عوارض توليد اين صنعت با بحران بيشتري مواجه شده است.
دبيرانجمن صنفي كارخانجات صنعت ريخته گري ايران در گفت و گو با "مهر" :
تمامي عوارض از توليد بايد حذف شود
چنانچه سياست دولت بر پايه ثبات ارز استوارشود تمامي عوارض دريافتي از مرحله توليد بايد حذف شود.
کد خبر 50442
نظر شما