۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۱۵

امام جمعه میامی:

مردم‌داری رکن مسئولیت در نظام اسلامی/ فضای مجازی پوشش داده شود

مردم‌داری رکن مسئولیت در نظام اسلامی/ فضای مجازی پوشش داده شود

میامی- امام جمعه میامی با اشاره به سیره رسول الله(ص) و ضرورت توجه مسئولان به آن، گفت: مردم‌داری رکن اصلی مسئولیت در نظام اسلامی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قربانعلی صفایی پور صبح سه شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی میامی به میزبانی فرمانداری با حضور مسئولان، ضمن بیان اینکه امروز یکی از مهمترین بحث‌های روز، فرهنگ ارتباط اجتماعی و رفتار اجتماعی نبی مکرم اسلام (ص) است، بیان کرد: امروز نیاز داریم با توجه به شرایط اقتصادی، کرونا و چند ماهه پایانی دولت و مسائل خارجی و داخلی مثل فشارهای اقتصادی و روانی و فرهنگی علیه ایران اسلامی از این سیره ارزشمند بهره گیریم.

وی افزود: رسول الله (ص) در طول ۲۳ سال تلاش شبانه روزی، چه رفتارهایی داشتند که همواره مورد استقبال مردم قرار می‌گرفتند، تاکید کرد: اینها مسائلی است که باید دانست چطور روابط اجتماعی حکام با مردم و مردم با حکام شکل می‌گیرد.

رفتار متقابل مسئولان با مردم

امام جمعه میامی با بیان اینکه در شرایط کنونی یک و نیم میلیارد مسلمان در دنیا پس از یک هزار و ۴۰۰ سال همچنان ندای محمد رسول الله (ص) را سر می‌دهند، ابراز داشت: پیامبر (ص) چه رفتاری را با مردم داشتند که بعد از ۱۴ قرن همچنان عمق قلوب مسلمانان از ذکر ایشان مالامال است و این موضوعی است که انتظار داریم سیاست مداران و مسئولان ما به آن بیندیشند.

صفایی پور گفت: ایمان، اعتقاد به خدا و عمل صالح سه رکنی هستند که می‌توانند یک موضوع را ماندگار کنند، نمونه آن انقلاب اسلامی ایران است که اگر نبود توکل بر خدا و رهبری انقلاب توسط امام خمینی (ره) و همچنین حضور ملت در صحنه، هرگز شاهد پیروزی نبودیم، امروز رمز و راز محبوبیت این است که ایمان به خدا و عمل صالح در انسان ریشه بدواند.

وی مردمی بودن را دیگر عوامل ماندگاری مسئولان در دل مردم دانست و تاکید کرد: رفتار درست و انسانی با مردم موجب می‌شود که محبوبیت یک فرد افزوده شود.

مسئولان با مردم مدارا کنند

امام جمعه میامی تصریح کرد: کشور ما امروز در یک بحران و تلاطم و وضعیت حساس قرار دارد همیشه ایمان و عمل صالح مدیران شایسته و دوم مردمی بودن یک مدیر بر پایه رفتار اجتماعی آن مانند کرامت، خیرخواهی، تواضع، مدارا، گذشت و… نکاتی هستند که باید از شعار بیرون آید و تبدیل به عمل شود، اگر ۴۱ سال از انقلاب می‌گذرد مطمئناً این جلوه‌ها در کشور بود که انقلاب در برابر رگبار حوادث توانست حیات خودش را ادامه دهد.

صفایی پور ابراز داشت: مسئولان باید از ناراحتی مردم در ناراحتی باشند و بدانند که حضور در بین مردم و احساس تالم با آنان کمی می‌تواند ناراحتی‌های ایشان را برطرف کند لذا وظیفه داریم که امیدواری را در جامعه تزریق کنیم که یکی از عوامل تقویت ایمنی مردم در شرایط کرونا همین اصل امید بخشی است.

وی در پایان باذ بیان اینکه کرونا تهدیدات بسیاری را برای جامعه دارد و توجه به اصل فرهنگ می‌تواند یک اصل مهم و حیاتی باشد، بیان کرد: محدودیت‌هایی برای برگزاری مراسم مذهبی ایجاد شده است اما باید تلاش کنیم که نذورات مردم به سمت کمک‌های مومنانه هدایت شود و بتوانیم در مرحله دوم مواسات، بخشی از نیاز نیازمندان جامعه را تأمین کنیم و از سوی دیگر هیئت‌های مذهبی و فعالان فرهنگی ما در این شرایط که تجمعات مذهبی محدودیت دارد، اقدامات خود را به سمت فضای مجازی ببرند که جولانگاه دشمنان شده است لذا ما امروز نیاز داریم که فضای مجازی را پوشش دهیم تا بتوانیم تهدیدات دشمنان را خنثی سازیم.

کد خبر 5046898

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha