به گزارش خبرنگار مهر، نقی محمدی صبح سه شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی میامی به میزبانی سالن جلسات فرمانداری ضمن بیان اینکه ۹۵ درصد از مدارس شهرستان روستایی هستند، بیان کرد: ۶۸۰ نیروی آموزشی، مدیریت و خدماتی و… در ۸۴ مدرسه و ۳۳۵ کلاس درس مشغول به خدمت رسانی به دانش آموزان هستند.
وی با بیان اینکه از ۱۵ شهریورماه تا ۱۷ مهرماه که مدارس شهرستان میامی باز بودند، شاهد حضور ۹۰ درصدی دانش آموزان در سر کلاسهای درس بودیم، بیان کرد: یکی از دلایل این امر آن است که تعداد دانش آموزان ما در مدارس اندک است و میتوانستیم کلاسهای درس را با تعداد محدود دانشآموز و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار کنیم.
شاد اساس کار است
رئیس آموزش و پرورش میامی با بیان اینکه مشکل اصلی آموزش در شهرستان این است که اساس کار تحصیلی برنامه شاد است و این موضوع نیاز به اینترنت دارد، بیان کرد: ۶۸ مدرسه شهرستان دارای پوشش اینترنت هستند.
محمدی با بیان اینکه ۱۷ روستای میزبان مدارس ما که عمدتاً هم در مناطق محروم است پوشش اینترنت ندارند، ابراز کرد: آموزش و پرورش مدارس این روستاها را تجهیز به مودم سیم کارتی کرده اما خانهها متأسفانه هنوز پوشش اینترنت ندارند.
وی با بیان اینکه در راستای رفع این معضل نامه نگاریهایی با مخابرات صورت گرفته است، ابراز کرد: فرومد، گزه، جهان آباد و… در زمره روستاهایی هستند که هنوز اینترنت ندارند و آموزش به دانش آموزان در این روستاها با دشواری صورت میگیرد.
۱۰ روستای محروم
رئیس آموزش و پرورش میامی با بیان اینکه توانمند سازی مدارس و همکاران ما برای کار کردن با سامانه شاد انجام شد اما در روستاهایی که اینترنت وجود نداشت با مشکلاتی روبرو شدیم، ابراز کرد: در این روستاها یا خانوادهها توان نداشتند تا سیمکارت و اینترنت همراه بخرند و یا اگر داشتند سواد استفاده از آن را ندارند لذا با رایزنیهای صورت گرفته با استانداری، سهمیه ۷۰ وام پنج میلیون تومانی را برای میامی جذب کردهایم تا به خانوادهها ارائه شود.
محمدی با بیان اینکه با پیگیریهای صورت گرفته امروز این سهمیه به ۱۰۰ نفر نیز رسیده و والدین دانش آموزان میتوانند از این تسهیلات را دریافت کنند، بیان کرد: مشکل دیگری که وجود دارد این است که برخی روستاهای محروم میامی حتی تلویزیون نیز ندارند چه برسد به تبلت و اینترنت که در این راستا نیز آموزش و پرورش اقدامات ویژه ای را در دستور کار قرار داده است.
وی با بیان اینکه ۱۰ روستای محروم میامی شرایط نامناسبی دارند، ابراز کرد: آموزش و پرورش گروهها و محتواهای آموزشی را تولید کرده و به شکل درس نامهها به خانوادهها ارائه میکنند تا والدینی که نه توانمندی و امکان خرید تبلت و اینترنت را دارند و نه میتوانند فرزندانشان را به مدرسه بیاورند در دوران کرونا حداقل درس نامههای مورد نیاز دانش آموزان را تهیه کنند تا شرایط استفاده از سامانه شاد ایجاد شود.
نظر شما