۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۳۹

مقام مسئول در صنعت هوانوردی خبر داد:

صرفه جویی ۱۵ میلیون دلاری با اوورهال ۴ فروند هواپیمای زمین گیر

صرفه جویی ۱۵ میلیون دلاری با اوورهال ۴ فروند هواپیمای زمین گیر

یک مقام مسئول در صنعت هوانوردی از صرفه جویی ارزی ۱۵ میلیون دلاری با اوورهال کردن ۴ فروند هواپیمای زمین گیر شده توسط متخصصان داخلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهاب آتش زای گفت: با تلاش مهندسان این شرکت هواپیمایی، پروسه اوورهال و بازگشت به خدمت ۴ فروند هواپیما به اتمام رسیده و در آستانه ورود به ناوگان هوایی هستند.

وی افزود: هواپیماهای مذکور با هزینه تقریبی ۵ میلیون دلار مجدداً آماده بهره برداری شده اند؛ در صورتی که اگر قصد خرید این ۴ فروند هواپیما را داشتیم باید رقمی حدود ۲۰ میلیون دلار برای این کار اختصاص می‌یافت.

به گفته وی با اورهال این چهار فروند هواپیما به دست متخصصان داخلی صنعت هوانوردی، حدود ۱۵ میلیون دلار صرفه جویی ارزی تنها از این محل نصیب شرکت هواپیمایی مذکور و کشور شده است.

آتش زای تأکید کرد: این شرکت هواپیمایی وابسته به یکی از هلدینگ های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دارای پتانسیل‌های بالایی در زمینه تعمیر و نگهداری هواپیما بوده و در این راستا با تدوین برنامه استراتژی منسجم به دنبال افزایش توانمندی‌های فنی و بهینه سازی ساختار سازمانی هستیم.

رئیس هیئت مدیره این شرکت هواپیمایی به برخی اقدامات این شرکت در دوران شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با تدابیر اتخاذ شده در هیئت مدیره موفق شدیم هزینه‌های جاری شرکت را به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش داده و با پرداخت به موقع حقوق و دستمزد، سرمایه‌های انسانی شرکت را نیز حفظ کنیم.

وی افزود: با برنامه ریزی مناسب و تغییر زمان بازرسی‌های دوره‌ای هواپیماها در ماه‌های اولیه سال جاری و در زمانی که بسیاری از شرکت‌ها به دلیل بحران کرونا در تعطیلی به سر می‌بردند توانستیم ضمن رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی بازرسی‌های سنگین مربوطه را انجام داده و در حال حاضر این شرکت هواپیمایی با حداکثر ظرفیت پروازی در حال خدمت رسانی است.

به گفته وی در سایر بخش‌های شرکت نیز سیاست‌های ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا و همچنین مقررات مندرج در شیوه نامه ۱۹۰۰ سازمان هواپیمایی کشوری به صورت دقیق اجرا شد.

کاهش هزینه‌های ارزی شرکت

آتش زای درباره مدیریت بهینه منابع و کاهش هزینه‌های ارزی شرکت هواپیمایی تأکید کرد: آمار بیانگر این واقعیت است که علی رغم افزایش تعداد هواپیماها در سال ۹۸، هزینه‌های ارزی شرکت در حوزه تأمین قطعات در مقایسه با سال ۹۷ کاهش ۳۸ درصدی داشته و این امر نشان از برنامه ریزی های مناسب در این حوزه دارد.

وی معتقد است: با توجه به ایجاد زیرساخت‌های لازم، پیش بینی می‌گردد هزینه‌های ارزی مذکور در سال جاری در مقایسه با سال ۹۸ نیز از کاهش چشمگیری برخوردار شود.

کد خبر 5047359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۰۱:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
      1 0
      برای تقویت پول ملی و مقاومت در برابر تحریم، کالاها و خدماتی که مصارف ارزی زیاد دارند را شناسایی و اگر توان داخلی و مزیت نسبی برای بومی سازی آنان وجود دارند تولید کنیم، اشتغال و صرفه جویی ارزی حاصل شود