دکترمصطفی اقلیما درگفتگو با خبرنگارمهر افزود: براساس مصوبه قانونی درتمامی کلانتریها باید یک مددکار اجتماعی حضورداشته باشد و به عنوان نیروی شخصی و نه نظامی، اقدام به ارائه خدمات مشاوره تخصصی و بررسی علل بروز مشکل و آسیب کند.
وی خاطر نشان کرد : متاسفانه از نیروهای متخصص امر مددکاری در کلانتری و دستگاهها استفاده نمی شود به طوریکه تنها 4 مددکار اجتماعی در تهران و 3 یا 4 مددکارنیز در شهرستانها در جای خود قراردارند و درمابقی کلانتری و سازمانها از رشته های دیگر استفاده می شود.
رئیس انجمن مددکاری ایران تاکید کرد : در حال حاضر 2100 مددکار اجتماعی فارغ التحصیل در کشور وجود دارند که 800 نفر آنها استخدام نیستند این درحالی است که 5 هزار پست خالی مددکاری در دستگاهها و سازمانها وجود دارد که افراد فاقد مدرک این رشته در آنجا مشغول به فعالیت هستند .
اقلیما به کمبود 20 هزار مددکار در کشور اشاره کرد و گفت: براساس استانداردهای جهانی برای هر 10 هزار نفر باید یک مددکار وجود داشته باشد در حالی که در ایران به ازای هر 2 میلیون نفر یک مددکار وجود دارد با این شرایط چگونه می توانیم آسیبهای اجتماعی را حل کنیم .
وی افزود: درکشور ما با توجه به رشد آسیبهای اجتماعی نیاز به مددکار نسبت به کشورهای دیگر بیشتر احساس می شود و این مددکار است که باید ریشه ها و علل مسایل را بررسی و نسبت به ارائه راهکاراقدام کند .
رئیس انجمن مددکاری ایران اظهار داشت : بزرگترین مشکل سازمان مدیریت و برنامه ریزی است که به هر سازمانی اجازه می دهد در زمینه استخدام نیروی فاقد تخصص لازم هر کاری دلش خواست انجام دهد و به جای مددکار اجتماعی در دستگاهها از رشته های دیگر که توانایی و تجربه لازم را ندارند استفاده کنند ، و باید توجه داشت که این امر منجر به بدبینی مردم خواهد شد.
نظر شما