نصیره مقدم فر، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: این روزها که فرزندان ما باتوجه به بیماری کرونا مجبور به ماندن در خانه هستند، احتمال دارد زمان بیشتری را در فضای مجازی بگذرانند. مدارس، تماس با دوستان و پدربزرگ و مادربزرگها و کلاسهای فوق برنامه آنلاین شدهاند و این مسئله چالشهای جدیدی را برای والدین ایجاد میکندکه چطور میتوانند از فضای اینترنت بیشترین استفاده را کرده در حالی که کمترین آسیب متوجه کودکان شود.
وی به راهکارهایی برای ایمن نگه داشتن کودکان در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: به والدین پیشنهاد میشود به همراه فرزند خود قوانینی وضع کنند که چگونه و چه زمانی میتوانند از این وسایل استفاده کرد.
عضو سازمان نظام روانشناسی ادامه داد: برای فرزند خود زمان بگذارید و برنامهها، اپلیکیشنها، بازیها و سایر سرگرمیهای مناسب سن او را پیدا کنید.
مقدم فر تاکید کرد: همچنین وقتی کودکان زمان بیشتری را در فضای مجازی میگذارنند، ممکن است در معرض پیامهای تبلیغاتی با موضوع جنسیتی یا موضوعات نامتناسب با سن خودشان قرار گیرند در این صورت به فرزندتان کمک کنید تا تبلیغات آنلاین را تشخیص دهد و از این فرصت استفاده کنید تا با هم برخی پیامهای منفی را شناسایی کنید.
نظر شما