معصومه ابتکار، با بیان اینکه در بازدید اعضای شورای شهر از برخی مناطق شهری که در آن طرح های بزرگراهی در حال اجرا است، موضوع آلودگی صوتی با مشاوران و پیمانکاران مطرح شد به خبرنگار مهر گفت: کم بودن فاصله بین بزرگراه ها و مناطق مسکونی همجوار و قرار گرفتن بزرگراه در وسط بافت مسکونی بجز آثار اجتماعی و فرهنگی آن که منجر به از هم گسستگی یک محله می شود، اثرات ناشی از آلودگی صوتی آن نیز بسیار جدی و مهم است .
وی با تاکید بر رعایت حریم و فاصله بین مناطق مسکونی و بزرگراه ها گفت: در برخی موارد برای رعایت کردن فاصله و حریم، شهرداری باید بخشی از بافت مسکونی را که از طریق بزرگراه از هم جدا شده را تملک کند چراکه وجود این حریم در خصوص آلودگی صوتی، ایمنی و حتی آلودگی هوا تعیین کننده است.
عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: در ارتباط با ایجاد دیوارهایی که بتواند آلودگی صوتی را مهار کند نیز تاکیداتی به کارشناسان صورت گرفت .
وی اظهار داشت: بر اساس مطالعات مشترک بین مرکز کنترل کیفیت هوا و سازمان محیط زیست، در برخی مناطق تهران، آلودگی های صوتی با استاندارد ها فاصله زیادی دارد.
ابتکار، با بیان اینکه تهران به لحاظ آلودگی صوتی از حد آلودگی قابل قبول، بسیار فاصله دارد، گفت : استانداردها و شاخص هایی در زمینه آلودگی صوتی در سال 82 مطرح شد، اما در مورد میزان اجرای این شاخص ها به دنبال دستورالعمل های قابل اجرا هستند تا از این طریق، مشکلات آلودگی صوتی رفع شود.
وی در خصوص میزان اهمیت بررسی مشکل آلودگی صوتی در شورای شهر تهران گفت: اگر فرصت بررسی مشکل آلودگی صوتی در شورای شهر وجود داشته باشد، به طور حتم شورای شهر باید وارد این بحث شود چراکه آلودگی صوتی معضل مهم اجتماعی است و مردم نیز در مورد این آلودگی و نبودن ضابطه در مورد آن در شهر تهران بسیار شاکی و آزرده هستند .
عضو شورای شهر تهران، با بیان اینکه آلودگی صوتی آثار بهداشت روانی نامطلوبی بر جای خواهد گذاشت گفت : در صورت وجود زمان لازم، موضوع آلودگی صوتی باید از زوایه محیط زیست در شورای شهر مورد بررسی قرار گیرد.
نظر شما