مهندس عباس مظفری امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود : برای جلوگیری از افزایش بیابان در استان سه هزار و 200 هکتار از اراضی قرق و حفاظت می شود و هزار و 300 هکتار از اراضی نیز نهالکاری می شود .
وی تصریح کرد : همچنین در سال جدید برای حفاظت از منابع طبیعی استان تولید نهال آتریپلکس و قره داغ 470 هزار اصله، بذرکاری 360 هکتار، جمع آوری بذر بیش از پنج تن ، احداث نصب تلمبه بادی ، احداث آبشخور، حفر چاه مالداری و 40 مورد احداث برج دیدبانی و گردشگری با اعتبار 246 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی پیش بینی شده است.
مظفری اظهار داشت : خسارات ناشی از پدیده بیابان زایی مانند کاهش تولید بیولوژیک خاک ، کاهش حاصل خیزی خاک ، توسعه فقر، تشدید بیکاری ، قحطی ، گرسنگی و فروپاشی شیوه های معیشت تهدید ساختارهای اقتصادی اجتماعی مناطق تحت تاثیر از جمله مواردی هستند که مهاجرت را به دنبال دارند.
وی در پایان با اشاره به اینکه استان مرکزی با داشتن 490 هزار هکتار بیابان جز استان های بیابانی کشور محسوب می شود تاکید کرد : عملیات اصلاح و احیا مناطق بیابانی با کمک و مشارکت مردمی و در قالب طرح ضربتی از سال 70 شروع شده که تا کنون بیش از 35 هزار هکتار از عرصه های بیابانی استان مرکزی اصلاح و احیا شده است.
نظر شما