بهره برداری از توان فراموش شده مغزی در حل پیچیده ترین مسایل

بهره برداری از توان فراموش شده مغزی در حل پیچیده ترین مسایل

محققان شرکت مایکروسافت در تلاش هستند تا با استفاده از فناوری های نوین، به کنترل و مهار قدرت آن بخش از مغر بپردازند که مورد بهره برداری قرار نمی گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به رغم قدرت بالای رایانه های ساخته شده در جهان، این سیستم های محاسباتی هنوز در خصوص مواردی نظیر تشخیص صورت ها و درک تفاوت یک گاو با یک میز عاجزانه عمل می کنند. اکنون محققان شرکت مایکروسافت در تلاشی بی سابقه در نظر دارند تا با تجربیات حاصله از کار بر روی رایانه ها، به کنترل و استفاده از قدرت محاسباتی بخش ناخودآگاه مغز انسان بپردازند و از آن برای حل مسایلی که تاکنون برای ماشین آلات محاسباتی مشکل و حتی غیرممکن بوده است استفاده کنند.

«دسنی تان» از محققان شرکت مایکروسافت با همکاری محققی از دانشگاه واشنگتن طرحی را ارایه کرده اند که در آن از مغزنگاشت الکتریکی برای جمع آوری اطلاعات مربوط به فعالیتهای مغزی افرادی که به تصاویر صورت ها و غیر چهره ای نظیر مناظر و خودروها نگاه می کردند، استفاده می شود.

بر اساس گزارش تکنولوژی ریویو، آنها دریافتند که حتی هنگامی که عینیت و موجودیت این موارد در تشخیص چهره ها و غیر چهره ها ممکن نباشد، فعالیت مغزی این افراد نشان می دهد که آنها یه صورت ناخودآگاه تفاوت ها را تشخیص می دهند.

این محققان نرم افزاری را تعریف و تهیه کردند که در انبوه اطلاعات به دست آمده از این مغزانگاشت سیر کرده و صورت ها و غیرچهره ها را بر اساس پاسخ های ارایه شده طبقه بندی می کند.

آنها امیدوار هستند تا با استفاده از این فناوری نوین به کنترل و مهار قدرت آن بخش از مغر انسان بپردازند که هیچ گاه مورد بهره برداری قرار نمی گیرد.

کد خبر 506713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha