عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر گفت: با توجه به اينكه برخي احكام موجود در قانون بودجه اجرا نمي شود، در قانون بودجه سال بعدي نيز بايد بار ديگر تكرار شود يا اينكه به لحاظ استمرار مفادي از قانون هر سال بايد در قانون بودجه آورده شود.
سيد مهدي طباطبايي كاهش تبصره هاي دايمي بودجه از 80 تبصره در سال 1387 به 21 تبصره در لايحه بودجه سال 1383 را از دستاوردهاي اين دور مجلس عنوان كرد و افزود: با توجه به اينكه برخي مقررات دايمي در قالب برنامه هاي توسعه اي ارايه مي شود از ميزان تبصره هاي دايمي بودجه كاسته شده و تنها آن دسته از تبصره ها در قانون بودجه ابقا شده كه بر اساس آن تخصيص اعتبار صورت مي گيرد.
طباطبايي افزود: از آنجا كه با خلق هر منبع جديد درآمدي در بودجه هزينه جديد نيز ايجاد مي شود بايد با جابجايي و كاهش درآمدها در راستاي اصلاح بودجه و واقعي كردن درآمدهاي پيش بيني شده در بودجه گام برداشت.
وي گفت: چنانچه اعتبارات هزينه اي( هزينه هاي جاري) در بودجه با افزايش مواجه شود جاي نگراني است و بايد با كاهش اعتبارات هزينه اي به نفع اعتبارات سرمايه اي ( هزينه هاي عمراني) نسبت به سالم سازي ساختار بودجه اقدام كرد.
وي هدفمند شدن يارانه هاي را مورد تاكيد قرار داد و افزود: اين مهم بايد در اولويت كاري مجلس ششم قرار گيرد و ادامه آن در مجلس هفتم الزامي است.
عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس در گفت و گو با مهر:
اولويت بندي طرح هاي نيمه تمام عمراني در بودجه براي تسريع روند اجرا ضروري است
اولويت بندي طرح هاي نيمه تمام عمراني بر اساس زمان اتمام طرح براي تخصيص بودجه سال 1383 در راستاي تسريع روند اجراي طرح ها و آغاز سرمايه گذاري هاي جديد براي طرح هاي عمراني نو ضروري است.
کد خبر 50672
نظر شما