۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۰۷

معاون استاندار مرکزی خواستار شد؛

افزایش ارائه خدمات غیرحضوری در استان مرکزی توسط بخش خصوص و دولتی

افزایش ارائه خدمات غیرحضوری در استان مرکزی توسط بخش خصوص و دولتی

اراک- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نسبت به ارائه هرچه بیشتر خدمات غیرحضوری به مردم توسط بخش خصوصی و دولتی در راستای پیشگیری از کرونا تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اکرمی ظهر شنبه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی اظهار کرد: در دنیا به ازای هر ۱۰ هزار نفر جمعیت ۶۸ نفر به کرونا مبتلا می‌شوند در حالی که در کشور به ازای هر ۱۰ هزار نفر ۸۶ نفر مبتلا می‌شوند و این نشان دهنده این است که میزان ابتلاء به کرونا در کشور بالاتر از میانگین جهانی است و این مهم به واسطه عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی حادث شده است.

وی با بیان اینکه وضعیت کشور در میزان مرگ و میر ناشی از کرونا خوب نیست، عنوان کرد: در جهان به ازای هر ۱۰ هزار نفر ۲۴۴ نفر بر اثر فوت جان خود را از دست می‌دهند اما در کشور ما این آمار ۵۰۰ نفر است و این یعنی تجهیزات مراکز درمانی کافی نیست و کادر بهداشت و درمان نیز خسته شدند و باید مردم بدانند که شرایط اصلاً خوب نیست و بایستی احساس خطر کنند و نمی‌توان بیش از این به کادر بهداشت و درمان فشار آورد.

احتمال اعمال محدودیت‌های کرونایی در شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز، نارنجی و زرد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: در صورت ابلاغ مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا احتمال این وجود دارد که محدودیت‌های کرونایی را در شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز، نارنجی و زرد شاهد باشیم.

اکرمی با بیان اینکه تعطیلی صنوف غیر ضرور در شهرستان‌های اراک و ساوه از ساعت ۱۸ عصر یک ماهه است، عنوان کرد: فرمانداران باید بر عملیاتی شدن این مصوبه نظارت کنند. در این ۲ شهرستان ۷۰ الی ۸۰ درصد صنوف محدودیت‌های کرونایی را رعایت می‌کنند و انتظار می‌رود بازدید و نظارت توسط خود اصناف انجام شود و سازمان صمت و بازرسان آن نیز پای کار باشند چرا که نقش تعیین کننده‌ای دارند.

باید برای درمان بیماران غیرکرونایی تدابیر اساسی اندیشید

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ی مرکزی گفت: با توجه به سرد تر شدن هوا به ویژه در فصل زمستان به منظور حفظ سلامتی باید در محیط‌های بسته تهویه مناسب ایجاد شود و هوا جریان پیدا کند. تأخیر در درمان افراد غیرکرونایی درست نیست و باید برای درمان آنها تدابیر اساسی اندیشیده شود.

به گفته وی، برای دورکاری افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای باید دانشگاه علوم پزشکی اراک لیستی از این بیماری‌ها را تهیه کرده و در اختیار ادارات قرار دهند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی خاطر نشان کرد: نزدیک به ۹ ماه از درگیری کشور با این بیماری می‌گذرد و مردم بایستی به خدمات غیر حضوری سوق پیدا کنند در این راستا با توجه به الزام قانونی این مهم برای بخش دولتی و خصوصی باید ارائه خدمات غیر حضوری گسترش پیدا کند تا از میزان ابتلاء و مرگ و میر ناشی از کرونا کاسته شود.

کد خبر 5071189

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha