خبرگزاری مهر، گروه استانها- رسول مرادی*: شب گذشته دومین شب ابتلای من به بیماری کرونا بود آن هم برای دومین بار در سال جاری بود و سردرد شدید، تب و لرز، تنگی نفس و ضعف و بدن درد، امانم را بریده بود.
با هر سختی که بود خود را به یکی از پزشکان متخصص بیماریهای عفونی (دکتر وزیری) که او هم مانند دیگر همکارانش تا ساعت سه بامداد و حتی به صورت ۲۴ ساعت کامل خود را وقف درمان بیماران پرشمار کرونایی میکند رساندم.
پس از معاینه، دکتر برایم نسخه پیچید و با آن حال نزار راهی داروخانه شدم اما غافل از اینکه بیشتر داروخانهها خالی از داروهای ویژه کرونا هستند.
این مشکل فقط مربوط به من نبود و متوجه شدم بیماران کرونایی دیگر هم سرگردان بودند و بیشتر آنها نیز مانند من دست از پا درازتر و با دست خالی بر میگشتند و حالا به درد گران کرونا اضافه کنید نبود و کمبود داروهای کرونا را که درد این بیماری سخت را سختتر میکند.
یکی از بیماران میگفت: هرچه در کرمانشاه گشتم یک قلم از داروها که نرخ آن کمتر از ۵۰ هزار تومان است را پیدا نکردم و مجبور شدم آن را در بازار آزاد تهران به قیمت ۲ میلیون تومان خریداری کنم.
این در حالیست که کارشناسان بارها از قبل اعلام کرده و هشدار داده بودند که از شهریورماه موج جدید و گسترده کرونا به پا میخیزد اما مسئولان در این میان تدبیری مناسبی، برای تأمین داروهای مورد نیاز نیندیشیدند.
در این میان اما کمبود و یا نبود داروهای ویژه کرونا و سرگردانی بیماران کرونایی؛ با سکوت مسئولان و غفلت رسانهها همراه است و تاکنون صدای بیماران کرونایی و گلایههای بحق آنها در این مورد آن گونه که باید، شنیده نشده است.
با توجه به گستردهتر شدن ویروس افسارگسیخته کرونا که وحشتی تر و خطرناکتر از گذشته شده است انتظار میرود که هم رسانهها به صورت جدی پیگیر این موضوع بسیار مهم باشند و هم مسئولان به سرعت داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی را تأمین کنند تا هم تلفات و رنج بیماران مبتلا بیشتر نشود و هم زحمت متخصصان کرونا و کادر درمان که ماهها است شبانه روز با فداکاری و ایثار به بیماران خدمت میکنند هدر نرود.
* فعال رسانهای
نظر شما