به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حدادزاده، صبح امروز در مراسم افتتاح دفتر حمایت از زنان و کودکان بزه دیده در فضای مجازی اظهار داشت: بخشی از زنان و کودکان که در فضای مجازی دچار آسیب می شوند، تمایلی به اینکه در جایی مثل دادگستری یا پلیس حاضر شوند ندارند بر این اساس مکانی نیاز بود تا فارغ از محیط قضائی و پلیس، فضایی برای ارائه مشاوره، شکایت و یا پیگیری مسائل فراهم باشد.
وی تصریح کرد: برخی از افراد به دلیل نگرانی از اینکه خود تحت تعقیب قرار بگیرند از مراجعه به پلیس و دستگاه قضائی اجتناب می کنند و برخی دیگر به لحاظ اینکه احساس می کنند ورود به فرایند قضائی باعث آشکار شدن موضوع می شود، میلی به حضور در دادگستری ندارند.
حدادزاده، رفع دغدغه های بانوان و ایجاد محیطی برای اعتماد و اطمینان را از کارکردهای دفتر حمایت از زنان و کودکان بزه دیده در فضای مجازی ذکر کرد و بیان داشت: محیط فرهنگ سرای خانواده برای مراجعه زنان و کودکان مناسب تر است و حتی می توان پس از غلبه بر بیماری کرونا از ظرفیت های آموزشی اینگونه مراکز بیشتر استفاده کرد.
دادستان عمومی و انقلاب یزد، همکاری شهرداری و به ویژه سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری را در فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: با همکاری نهادهای فرهنگی و آموزشی می توان با انجام پیمایش به یک آمار صحیح و قابل اتکا در زمینه جرائم حوزه بانوان دست یافت.
وی افزود: مردم معمولاً جرائم حوزه مالی در فضای مجازی را سریع گزارش کرده و دنبال می کنند اما به طور معمول به واسطه برخی از معذوریت های حیثیتی از گزارش جرائم اخلاقی اجتناب می کنند.
حدادزاده عنوان کرد: این اقدام برای اولین بار در کشور رخ می دهد و قرار است علاوه بر استفاده از کارشناسان متبحر و مجرب دادگستری از ظرفیت دانشگاه ها و به ویژه سازمان های مردم نهاد نهایت بهره را گرفت.
وی تاکید کرد: در جرائم حوزه فضای مجازی و سایبر اگر فردی دچار بزه دیدگی شده است می تواند با مراجعه به این دفتر مشاوره بگیرد تا دامنه آسیب بیشتر نشده و بزه دیدگی به باج گیری و سوء استفاده بیشتر منجر ئشود.
نظر شما