۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه تاکید کرد؛

فعالیت مساجد کرمانشاه در فضای مجازی با تولید محتوای فکری و فرهنگی

فعالیت مساجد کرمانشاه در فضای مجازی با تولید محتوای فکری و فرهنگی

کرمانشاه- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: مساجد باید با تولید محتوای جذاب، موثر و کاربردی فکری و فرهنگی برای حضور در عرصه فضای مجازی برنامه داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام فاضلی‌زاد ظهر امروز در اولین نشست شورای اداری ستاد فهما، اظهار کرد: ایجاد شبکه رسانه‌ای با اتصال ستاد فهما استان به جامعه رسانه و کمک گرفتن از توان و ظرفیت بالای خبرگزاری‌ها و رسانه ملی باعث تقویت جایگاه مساجد می‌شود.

وی با اشاره به گسترش ویروس کرونا و محدودیت‌های اعمال شده، افزود: همانطور که سایت‌های رسمی کشور، پیام رسان های واتساپ، گپ، تلگرام و اینستاگرام در حال فعالیت در فضای مجازی هستند، بچه‌های مسجد باید بخش عمده‌ای از فعالیت‌های خود را در فضای مجازی انجام بدهند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه به ابراز و فناوری‌های جدید در جهت جذب جوانان به مساجد اشاره کرد و گفت: نسل جدید چند گام از ما جلوتر هستند که با کمک ابزار و فناوری‌های جدید می‌توانیم با نسل جدید مسجدی‌ها بیشتری در فضای مجازی ارتباط برقرار کنیم و این نسل با بهره گیری از ابزارهای نوین، اپلیکیشن‌ها و پیام رسان ها فعالیت‌های گسترده فرهنگی و هنری خود را عرضه می‌کنند.

ایجاد انقلابی فرهنگی با کارهای فرهنگی و تبلیغی بچه‌های مسجد

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که تأکید فراوانی بر اهمیت فضای مجازی و حضور در این عرضه دارند، تصریح کرد: بچه‌های مسجد باید به صورت هدفمند و حساب شده، حضور خود را در فضای مجازی و پیام رسان ها تقویت کرده و به تولید محتوا بپردازند.

فاضلی زاد تاکید کرد: جذابیت‌های شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان ها از سنین نوجوان تا بزرگسال را مخاطب خود قرار داده به گونه‌ای که از ۱۴ سال به بالا با این فضا بسیار مأنوس هستند و ساعات زیادی از روز را در این فضا می‌گذرانند.

به گفته وی، بسترها آماده و مهیا برای کارهای فرهنگی و تبلیغی است که بچه‌های مسجد با استفاده از آن می‌توانند انقلابی فرهنگی ایجاد کنند.

فاضلی زاد گفت: ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان با ایجاد کانالی با عضویت مدیران و ائمه جماعات و هر کانون با ایجاد یک کانال در پیام رسان ها می‌توانند تعداد زیادی از افراد محله‌های پیرامونی مساجد را مخاطب برنامه‌های خود قرار داده و مسجد مجازی را بسط و گسترش دهند.

تقویت جایگاه مساجد با ایجاد شبکه رسانه‌ای و اتصال ستاد فهما به جامعه رسانه

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه سهولت در اطلاع رسانی، جریان سازی فرهنگی، بهره مندی عامه مردم از برنامه‌های اثرگذار کانون‌های مساجد است، خاطر نشان کرد: تقویت حضور بچه‌های مسجد در گستره فضای مجازی از نتایج و ثمرات شبکه سازی است.

وی افزود: ایجاد شبکه رسانه‌ای با اتصال ستاد فهما استان به جامعه رسانه و کمک گرفتن از توان و ظرفیت بالای خبرگزاری‌ها و رسانه ملی نیز ضمن تقویت جایگاه مساجد، بخش عظیمی از جامعه را با فلسفه شکل گیری کانون‌ها و فعالیت‌های گسترده بچه‌های مسجد آشنا می‌کند.

فاضلی زاد با بیان اینکه حمایت از کانون‌ها نیز به صورت ویژه مورد توجه ما است، گفت: با توجه به کمبود اعتبارات و نبود ردیف بودجه‌ای مشخص برای کانون‌ها، بهره مندی از اعتبارات استانی و دیده شدن کانون‌ها در ردیف بودجه یکی از دغدغه‌های اصلی ما است که در این زمینه و در راستای اجرای تفاهم نامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار کرمانشاه در سال ۹۶، اقدامات و رایزنی‌های متعددی را به انجام رسانده‌ایم.

وی ادامه داد: نیروهای دلسوز و انقلابی در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فعالیت دارند، لذا حمایت و تقویت این نیروهای متعهد و کارآمد به صورت ویژه مورد توجه است چرا که ماندگاری و ارزش اخلاق پایدار و ملکه محسنات عالی در بچه‌های مسجد متجلی است و تفاوت زیادی بین یک نیروی مسجدی با سایرین وجود دارد.

فاضلی زاد گفت: در صورت مساعد بودن شرایط و بهبود وضعیت کنونی، هماهنگی‌های لازم جهت دیدار منتخبین کانون‌های مساجد با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه و استاندار کرمانشاه به عمل آمده است تا در جمع‌های کوچک و محدود با رعایت موازین بهداشتی مورد تأکید ستاد ملی کرونا و در راستای دومین رویداد فهما (طرح ملی ایران قوی) همراه با رونمایی از پوستر این برنامه برگزار شود.

کد خبر 5073903

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha