حجتالاسلام عزیز صابر در گفت و گو با خبرنگار مهر، با گرامی داشت هفته بسیج و تبریک آغاز چهل و یکمین سالگرد تأسیس بسیج مستضعفین، اظهار کرد: هفته بسیج بزرگ داشت جان فشانی هایی است که برای سربلندی این سرزمین انجام شده است.
وی با بیان اینکه سازمان بسیج یکی از نیروهای پنجگانه سپاه پاسداران به شمار میرود که گردآوری، مدیریت و سازماندهی نیروهای داوطلب مردمی را، در راستای اهداف سازمانی، بر عهده دارد، گفت: این نیرو که با نامهای سازمان بسیج مستضعفین یا نیروی مقاومت بسیج هم شناخته میشود در ۵ آذر ۱۳۵۸ به فرمان حضرت خمینی (ره) تشکیل شد.
مسئول پایگاه مقاومت بسیج آیت الله مروج (ره) اردبیل با اشاره به اینکه هوشمندی حضرت امام خمینی رحمه الله و عدالت خواهی میلیونها انسان با ایمان، تبلور دوباره بسیج در عصر حاضر بود، خاطر نشان کرد: بسیج تنها حاصل جنگ تحمیلی یا انقلاب اسلامی نیست بلکه بسیج، فهم درست اتحاد، اراده و اخلاص مسلمانان است که با ظهور اسلام تولد یافته و در ملتهای مسلمان رشد کرده است.
حجتالاسلام صابر در تبیین نقش بسیج در گسترش دامنه نفوذ انقلاب در دنیا، اظهار کرد: از همان آغاز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، دنیای غرب از راهبردها، فنون و شگردهای متنوع و متعددی بهره جست تا هم از گسترش دامنهی نفوذ انقلاب در بین ملل دیگر جلوگیری کند، و هم زمینه را برای سلب هویت اسلامی و انقلابی قشرهای مختلف، به ویژه قشر جوان، و مسخ باورها و ارزشهای بنیادی جامعه مهیا سازد.
وی گفت: در این میان با وجود تهاجم فرهنگی همه جانبه دشمن و تلاش برای تضعیف و تهدید «نظام فرهنگی» برخاسته از انقلاب اسلامی، نیروی مقاومت بسیج نیز با فعالیتها و اقدامات فرهنگی و آموزشی خود به مقابله با تهاجم فرهنگی غرب پرداخته است.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی اردبیل به راهبردهای بسیج در مقابله با ترفندهای شوم دشمن اشاره کرد و افزود: بسیج برای مقابله با تهاجم فرهنگی از راهبردها، فنون و روشهای مختلفی از جمله راهبردهای «ایمن سازی»، «مبارزه مستقیم فرهنگی» و «ترویج اندیشههای نو»، و فنون «تقویت بنیه فرهنگی»، «رعایت بهداشت فرهنگی»، «تقویت عزت نفس و خودباوری»، «غنی ساختن اوقات فراغت»، و «ممانعت از ترویج ابزارهای ضدفرهنگی» به طرز شایسته و مؤثر استفاده کرده است.
وی افزود: نیروی مقاومت بسیج برای مقابله با تهاجم فرهنگی و افزایش تراز و غنای فرهنگی جوانان از روشهای مختلفی نظیر آموزش، اردو، تبلیغات و … نیز استفاده کرده است.
حجتالاسلام صابر در ادامه، به خصوصیت بارز یک بسیجی اشاره کرد و گفت: بسیجی کسی است که در عمل علاقه خود را به پیشرفت و حفظ و گسترش اقتدار نظام اسلامی و شأن و حیثیت ملت مسلمان نشان دهد. یعنی بسیجی بودن معیار و ملاکی است که بر اساس آن میزان تعهد اعضای آن به اصول و آرمانهای انقلابی سنجیده میشود.
مسئول پایگاه مقاومت بسیج آیت الله مروج (ره) اردبیل در بخش دیگری از سخنانش، به فعالیتهای جهادی بسیجیان در ایام کرونا اشاره کرد و گفت: خدمت به مردم و درک مشکلات مردم و تبدیل کردن تهدیدات به فرصتهای سازنده جزو اصلی ترین وظایف و رسالتهای این مجموعه عظیم است.
وی گفت: نیروهای خدوم و مخلص بسیج از همان اوایل شیوع کرونا تاکنون، فعالیتهای مختلف اعم از ضدعفونی معابر، پخش مواد بهداشتی و اقلام ضدعفونی در بین مردم، کمک به کادر درمان و نیز مشارکت در تهیه و توزیع بستههای معیشتی و طرح کمکهای مومنانه، در مقابله با انتشار ویروس کرونا انجام دادند که بسیار مؤثر و قابل تحسین است.
حجتالاسلام صابر در پایان به مهمترین وظایف مردم و مسئولین در مقابل نیروهای مخلص بسیجی اشاره کرد و گفت: نیروهای بسیجی در تمام برهههای انقلاب، با عینیت بخشی به مفاهیمی چون شجاعت، خلوص، ایثار، مقاومت و هوشمندی جهادگرانه عمل کردند که در این میان بازخوانی مجدد آرمانهای تشکیل بسیج و واکاوی آسیب شناسی بسیج دو موضوعی است که باید همواره مورد توجه مسئولان این نهاد قرار گیرد تا این نهاد که از پایگاه مردمی قوی برخوردار است با شکوفایی هر چه بیشتر، از خطر هرگونه سو استفاده نیز مصون بماند.
نظر شما