به گزارش خبرگزاری مهر، سید عباس متولیان، در گفتگو با شبکه خبر، افزود: افرادی که با بیمار تماس دارند باید در اسرع وقت ردیابی، شناسایی و قرنطینه شوند و از آنان تست گرفته شود.
وی، ردیابی خانوادههای مبتلایان به کرونا را ضروری دانست.
متولیان با اشاره به شناسایی روزانه مبتلایان به کرونا که ممکن است هر روز بیشتر هم شود، گفت: این تعداد افرادی که شناسایی میشوند، شبیه نقاط آتش گرفته هستند که ممکن است به سایر نقاط کشور سرایت کند.
وی افزود: هر فرد مبتلایی که شناسایی میشود باید قرنطینه شود تا باعث بیماری اطرافیان و دیگران نگردد.
متولیان، شناسایی مبتلایان از طریق ردیابی تلفن همراه را میسر دانست و گفت: در کشور چین این نوع ردیابی اجرا شده است. اگر شناسایی و ردیابی در کشور ما نیز دقیقتر انجام شود آمار مبتلایان خیلی بیشتر از ۱۳ هزار نفر در روز است.
وی افزود: انتظار میرود تعطیلی کامل یا قرنطینه کامل بتواند آمار مبتلایان را کاهش دهد. تعریف «لاک دان» خیلی وسیعتر از آن چیزی است که قرار است از امروز (شنبه اول آذر) اجرا شود.
این اپیدمیولوژیست گفت: نباید قرنطینه خانگی باعث افزایش دورهمی ها شود. در غیر این صورت قرنطینه نتیجه مثبتی نخواهد داشت.
وی از مردم خواست هر چقدر که در توان دارند خودشان را محدود کنند تا گرفتار کرونا نشوند.
این اپیدمیولوژیست، افزود: متأسفانه مردم خطر و شدت درک بیماری کرونا را تقریباً به اندازه آنفلوانزا تخمین میزنند.
متولیان گفت: تا ۶ ماه آینده واکسن کرونا در اختیار ما قرار نخواهد گرفت و بهتر است که مردم همچنان به رعایت پروتکلهای بهداشتی و محدودیتها ادامه دهند.
وی در مقایسه بیماری با کرونا، گفت: خطر ابتلای به کرونا و کشندگی آن ۱۰ برابر بیشتر از آنفلوانزا است.
متولیان, بر استفاده ماهیانه ویتامین D در تقویت بدن و محافظت در مقابل بیماری کرونا تاکید کرد و گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده به اثبات رسیده که مصرف مداوم ویتامین D بر کاهش اثرات ابتلاء به کرونا و مرگ و میر ناشی آن تأثیر گذار است.
وی، هموطنان را به استفاده مرتب ویتامین D توصیه کرد و افزود: در کشور ما کمبود این نوع ویتامین شایع است.
نظر شما