۵ تیر ۱۳۸۶، ۱۰:۵۹

/متکدیان مبتلا به ایدز و هپاتیت در شهرداری تهران نگهداری می‌شوند/

وزارت بهداشت: نگهداری متکدیان ایدزی در حیطه وظایف بهزیستی است/ بهزیستی: نگهداری متکدیان ایدزی برعهده وزارت بهداشت است

وزارت بهداشت: نگهداری متکدیان ایدزی در حیطه وظایف بهزیستی است/ بهزیستی: نگهداری متکدیان ایدزی  برعهده وزارت بهداشت است

معاون سلامت وزارت بهداشت تاکید کرد: وزارت بهداشت مسئول درمان متکدیان مبتلا به هپاتیت و ایدز است اما وظیفه ای برای نگهداری آنان ندارد. مدیر کل آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی: مسئولیت نگهداری متکدیان دارای بیماری ایدز بر اساس مصوبه شورای اجتماعی وزارت کشور برعهده بهزیستی نیست.

دکتر سید موید علویان در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه کدام نهاد وظیفه نگهداری و درمان متکدیان مبتلا به هپاتیت و ایدز را بر عهده دارد، گفت: قطعا، وزارت بهداشت وظیفه نگهداری را ندارد چون مکان و آسایشگاهی ندارد که بخواهد از این قبیل افراد نگهداری کند.

معاون سلامت وزارت بهداشت همچنین در پاسخ به اینکه کدام نهاد باید از این افراد نگهداری کند، سازمان بهزیستی را مورد خطاب قرار داد و افزود: نگهداری از افراد بی خانمان و متکدیان، در حیطه وظایف بهزیستی است.

وی با عنوان این مطلب که وزارت بهداشت مسئول درمان تمامی احاد و اقشار مختلف جامعه است، تصریح کرد: در صورتی که فرد مبتلا به ایدز، به مرکز درمانی مراجعه کند، تحت درمان قرار می گیرد اما این موضوع برای افراد بی خانمان، متفاوت است.

علویان گفت: بهزیستی وظیفه دارد از این قبیل افراد نگهداری کند و کار درمان را از وزارت بهداشت بخواهد.

 

 نگهداری متکدیان ایدزی برعهده بهزیستی نیست

حسن موسوی مدیر کل آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی نیز درگفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه، نگهداری متکدیان مبتلا به ایدز و هپاتیت برعهده وزارت بهداشت است ، افزود: بهزیستی مراکزی برای نگهداری متکدیان و ایدزی ها ندارد اما چنانچه متکدیان جمع آوری شده جزء جامعه هدف سازمان بهزیستی باشند وارد سیستم نگهداری و مراکز سازمان می شوند.

مدیر کل آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی تاکید کرد : وزارت کشور و فرمانداری با همکاری شهرداری مجری کار ساماندهی متکدیان هستند و تامین نیرویهای تخصصی مراکز نگهداری و همچنین ارائه خدمات به گروهی از متکدیان که پس از دسته بندی مشمول خدمات بهزیستی می شوند برعهده این سازمان است .

موسوی گفت: در مصوبه شورای اجتماعی وزارت کشور در خصوص ساماندهی متکدیان آمده است که مجتمع های نگهداری موقت متکدیان در مراکز استانها توسط شهرداری تشکیل می شود و این نهاد مسئولیت نگهداری موقت ، شناسایی و تعین تکلیف افراد را برعهده دارد .

وی ادامه داد : براساس بند " ب " این مصوبه ، متکدیان، افراد بالای 18 سالی هستند که بدون ارائه خدمات ، تقاضای کمک می کنند ، متکدیان شامل افراد ایرانی، اتباع خارجی، معلول وناتوان جسمی، ذهنی، بیمارروانی حاد و مزمن ، افراد بی سرپرست ، مجهول الهویه ، در راه مانده ، گمشده ، متواری ، افراد نیازمند غیرحرفه ای مانند معتادان خیابانی ، بی خانمان و ولگردان حرفه ای می شوند.

مدیرکل آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: همچنین براساس این آئین نامه، مدت نگهداری متکدیان یک تا 60 روز است و طی این مدت وضعیت فرد مشخص و تعیین تکلیف می شود و به تناسب برای ساماندهی به دستگاهها و سازمانهای ذیربط ارجاع داده می شود.

به گزارش مهر، دکتر علویان معاون سلامت وزارت بهداشت اعلام کرده است ، مسئولیت نگهداری از افراد بی خانمان و متکدیان در حیطه وظایف سازمان بهزیستی است.

کد خبر 508054

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha