تلاش محققان پژوهشکده رویان در شبیه سازی درمانی

تلاش محققان پژوهشکده رویان در شبیه سازی درمانی

در حال حاضر تحقیقاتی که در پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی در زمینه شبیه سازی یا همانند سازی صورت گرفته است در بخش حیوانی بوده و هم اکنون تحقیقات شبیه سازی درمانی در حال انجام است نه شبیه سازی انسانی.

دکتر احمد وثوق - معاون پشتیبانی و امور مجلس پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شبیه سازی درمانی در درمان بیماری های انسان بکار می رود و در واقع از تکنولوژی همانندسازی برای درمان بیماری ها در آینده استفاده می شود.

دکتر محمد نصر اصفهانی - رئیس پایگاه تحقیقاتی رویان اصفهان نیز در گفتگو با مهر در تشریح شبیه سازی درمانی یادآور شد: در شبیه سازی درمانی این تکنیک مورد استفاده قرار می گیرد که به عنوان مثال تخمک یک حیوان انتخاب می شود و سلول های بنیادی آن در زمان بلاستوسیست جداسازی می شود.

وی افزود: پس از جداسازی این سلول ها به سلول های دیگری مانند سلول های عصبی، چشم و قلب و دیگر اعضای بدن قابل تمایز داده می شوند و در واقع سلول هایی بدست می آید که از نظر ژنتیکی مشابه موجود زنده دهنده سلول ابتدایی است و دوباره قابل پیوند به همان موجود زنده است.

رئیس پایگاه تحقیقاتی رویان اصفهان تأکید کرد: محققان پژوهشکده رویان در حال تحقیقات اولیه در این زمینه و بهینه سازی شرایط برای انجام این شبیه سازی هستند.

وی خاطرنشان کرد: در واقع پس از اتمام تحقیقات می توان از این تکنیک برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده کرد.

نصر اصفهانی گفت: پژوهشکده رویان توانسته است سال گذشته به تکنولوژی شبیه سازی گوسفند دست پیدا کند.

کد خبر 508221

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha