۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۶

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان خبر داد؛

اجرای بزرگ‌ترین طرح بازآفرینی شهری غرب کشور در سنندج

اجرای بزرگ‌ترین طرح بازآفرینی شهری غرب کشور در سنندج

سنندج- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان گفت: طرح هفت باغ به‌عنوان بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری غرب کشور در سنندج اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام ملکی اظهار کرد: در جریان جلسه ستاد بازآفرینی شهری که با حضور وزیر راه و شهرسازی و مسئولان استان کردستان برگزار شد، طرح هفت باغ سنندج به عنوان یکی از اولویت‌های این ستاد معرفی شد.

وی افزود: این طرح با راهبری شرکت بازآفرینی شهری ایران و با اولویت اجرای باغ کتاب در اجرایی خواهد شد و در همین راستا نیز تفاهم نامه‌ای با شرکت بازرگانی غله ایران منعقد خواهد شد تا انبار قدیمی این شرکت نیز به این طرح ملحق شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری استان کردستان اعلام کرد: هفت باغ بزرگترین طرح بازآفرینی شهری در غرب ایران بوده و اجرای آن تحولی شگرف را در حوزه بازآفرینی مرکز استان ایجاد خواهد کرد.

ملکی تاکید کرد: بر اساس توافق به‌عمل آمده استانداری کردستان همکاری و پشتیبانی لازم را برای این پروژه مهم انجام خواهد داد.

وی افزود: عملیات اجرایی فاز نخست پروژه هفت باغ سنندج به زودی آغاز می‌شود و محدوده مورد نظر با احتساب اراضی پیرامونی و همچنین ورزشگاه شهید ملک نیا ۳۴ هکتار مساحت دارد و در شمال شهر سنندج و در مجاورت محله تاریخی چهارباغ قرار دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: این محدوده با احتساب چهار هزار و ۵۰۰ هکتار مساحت مصوب طرح تفصیلی سنندج قریب به ۰.۷۵ درصد مساحت شهر سنندج را تشکیل می‌دهد و از این رهگذر می‌تواند بسیاری از کمبودهای خدمات عمومی شهر را جبران کند.

ملکی اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح بهسازی و بازآفرینی این منطقه بوده و تلاش داریم تا با اجرای پروژه هفت باغ فضای مدنظر را به شهر بازگردانیم.

وی افزود: با اجرای این پروژه سرانه فضای سبز منطقه ۱.۹ مترمربع افزایش می‌یابد و در قالب این پروژه فضاهای فرهنگی نیز ایجاد خواهد شد.

ملکی عنوان کرد: این پروژه در فازهای متعدد تعریف شده است و باغ‌های مختلفی شامل باغ کتاب، باغ هنر، باغ نوا، باغ سینما و تئاتر، باغ مجسمه، مجموعه اقامتی تاریخی باغ آئین و باغ معماری در این پروژه در نظر گرفته شده است که در فاز نخست تصمیم بر آن است که باغ کتاب را اجرایی کنیم، چراکه محدوده در نظر گرفته شده برای آن شامل ساختمان‌ها و سوله‌های تاریخی انبار غله و اراضی رها شده و امکان تغییر کاربری آن‌ها آسان‌تر است.

کد خبر 5084905

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha