مهدی صابر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیتهای فرهنگی استانداری برای زائرین قم در سال جاری گفت: به صورت کلی فضای فرهنگی مربوط به زائرین زیرمجموعه ستاد تسهیلات زائرین است و با توجه به وجود ۱۹ مناسبت در طول هر سال شمسی برای برنامهریزی برخی از این مناسبتها از چند روز تا چند ماه قبل هماهنگی و برنامهریزی انجام میشود.
وی با اشاره به افزایش زائر در مناسبتهایی همچون نیمه شعبان، شهادت حضرت معصومه، دهه کرامت، اربعین حسینی، شهادت امام رضا (ع) گفت: هرچند پیاده روی اربعین امسال با توجه به شرایط کرونا برگزار نشد، اما از آنجا که قم سالهای قبل برای زائران پاکستانی، افغانی و هندی یک مرجع معنوی و محل اقامت و استراحت بوده، از سه ماه قبل در حال هماهنگی و برنامهریزی برای اجرای مراسم بودهایم.
مدیر دفتر فرهنگی امور زائرین استانداری قم با اشاره به فعالیتهای خاص دفتر فرهنگی زائرین گفت: طرح «زائر شهر» استان قم که به عنوان یک طرح پایه برای اسکان زائرین به صورت منسجم و جامع بوده و برای محل اسکان و مجموعه تفریحی هم محدوده مشخصی به وسعت ۹۸ هکتار در نظر گرفته شده که پیگیریهای زیرساختی و ساختمانی به عهده حوزه عمرانی است.
وی با اشاره به اینکه این طرح در جلسه ملی کمیته زیارت بیان شد و با تأیید وزرا تثبیت شد، افزود: بازرسیها و نظارتهای مرتبط با مجموعههای گردشگری و زیارتی به صورت میدانی انجام و گزارشهایی نیز به دستگاههای نظارتی تحویل داده میشود.
صابر با اشاره به ضرورت حفظ حرمت اماکن مذهبی گفت: در پی بازگشت بازرسیها و نظارتهای مرتبط با مجموعههای گردشگری، نگاه خاص و ویژهای در تعامل با مجموعههای حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه، مسجد مقدس جمکران و بقا متبرکه و امامزادهها میباشد و باید حریمها حفظ شوند.
مدیر دفتر فرهنگی امور زائرین استانداری قم با اشاره تأثیر این نظارت و بازرسیها که از ابتدای اسفند ماه سال ۱۳۹۸ با شرایط ویژه کرونا صورت گرفته گفت: در اواخر سال ۹۸ آمار ورودیهای نوروز افزایش یافت و برای ورود و خروج به محل اسکان و عدم ورود و خروج به استان برنامهریزیهایی انجام دادیم تا کمترین آزمون و خطا تجربه شود.
نظر شما