۱۹ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۰۷

پنجره مهر؛

صحبتهای بیماران بهبود یافته کرونایی درباره تاثیر پلاسمادرمانی

صحبتهای بیماران بهبود یافته کرونایی درباره تاثیر پلاسمادرمانی

کاشان - پلاسمادرمانی یک روش اثربخش برای درمان بیماران بدحال کرونایی است؛ موضوعی که با صحبتهای بیماران بهبود یافته که تعدادی از آنها از کادر درمانی هستند به اهمیت آن بیشتر پی می بریم.

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها -- هادی نجف زاده: کروناویروس جدید از همان ابتدای شیوع برای جهانیان ناشناخته بود، ویروسی که جهان را در حیرت خود فرو برد که چگونه در عصر هزاره سوم این گونه توانست تمام مرزهای علمی و اکتشافی را به ناگاه درهم شکند و ظهور و بروز کند.

از آنجایی که برای این ویروس از همان ابتدا هیچ دارو و یا واکسن مشخصی وجود نداشت، روش‌های درمانی مختلفی برای بیماران مبتلا مورد استفاده قرار گرفت که یکی از این روش‌ها پلاسما درمانی است.

پلاسما درمانی که برای درمان بیماری‌های ویروسی مورد استفاده قرار می‌گیرد و نتایج موفقی هم برای بهبودی بیماران ویروسی دارد از همان اوایل شروع مورد استفاده کادر درمانی قرار گرفت و در کاشان نیز به این منوال بر روی بیماران بدحال کرونایی مورد استفاده قرار گرفت.

کاشان یکی از مناطق پیشرو در این زمینه در کشور هست به طوری که حدود ۹۰ درصد بیماران تحت درمان با استفاده از این روش بهبود یافته اند.

با توجه به اینکه یکی از مشکلات این روش درمانی تأمین پلاسمای بیماران بهبود یافته است پویشی در کاشان با همکاری مشترک خبرگزاری مهر، فرهنگسرای المهدی (عج) سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان و قرارگاه رسانه‌ای شهید آوینی کاشان به منظور فرهنگ‌سازی و ترغیب بیماران کرونایی بهبود یافته برای اهدای پلاسما صورت گرفت که شاهد نتایج خوبی همانند افزایش ۵۰ درصدی شهروندان کاشانی برای اهدای پلاسما نیز بوده‌ایم.

در این گزارش آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، اشرف جمالدار سوپروایزر بیمارستان شهید بهشتی و اولین اهداکننده پلاسما در کاشان و همچنین سعیده حامی غیاثی به عنوان اولین بیماری که در کاشان تحت پلاسما درمانی قرار گرفتند، درباره این موضوع صحبت می‌کنند.

کد خبر 5090456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha