دکتر نصرالله اسکندری در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد فعالیت باشگاه پژوهشگران جوان در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در سال 77 به منظور جلوگیری از فرار مغزها و جذب و حمایت از نخبگان باشگاه پژوهشگران جوان با پیشنهاد دکتر جاسبی و موافقت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت خود را آغاز کرد و باشگاه تلاش کرد تا جوانان 15 تا 30 سال که دارای نبوغ علمی هستند را در مقاطع دانش آموزی و دانشجویی جذب نماید.
وی افزود: با گذشت 9سال از فعالیت این باشگاه 180 دفتر و 6 شعبه در دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور راه اندازی شده است .
دکتر اسکندری تعداد اعضای باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی را بیش از 20 هزار و 100 جوان اعم دانش آموز و دانشجو اعلام و تصریح کرد: تمامی دانش آموزان و دانشجویان نخبه اعم از دانشگاه های دولتی و آزاد می توانند در این باشگاه عضو شوند .
وی یادآور شد: اعضا ضمن بهره مندی از کلاس های آموزشی و پژوهشی و روش تحقیق از تخفیف شهریه دانشجویی در دانشگاه نیز برخوردار خواهند شد.
اسکندری تاکید کرد: باشگاه از طرح های پژوهشی اعضا حمایت خواهد کرد و هزینه های شرکت اعضا در کنفرانس های بین المللی را نیز پرداخت می کند.
وی در ادامه تخصص گرایی و تشکیل کمیته های تخصصی را از برنامه های در دست اقدام باشگاه اعلام کرد و گفت: تا پایان برنامه پنج ساله چهارم 300 دفتر و 30 شعبه باشگاه پژوهشگران جوان در سطح کشور تاسیس می شود و حداقل پنج دفتر و شعبه در دانشگاه جهان اسلام برای جذب نخبگان جهان اسلام با موافقت هیئت امنا راه اندازی خواهد شد.
وی از ادامه تحصیل 130 عضو استعدادهای درخشان بدون کنکور در مقاطع بالاتر خبر داد و عنوان کرد: تسهیلات ویژه ای برای ادامه تحصیل اعضای باشگاه که از استعدادهای درخشان هستند در نظر گرفته شده است که به زودی آیین نامه جدید استعدادهای درخشان باشگاه تدوین و ابلاغ خواهد شد و در این آیین نامه تسهیلات بسیار خوبی برای برگزیدگان جشنواره ها و مسابقات معتبر و مورد تایید وزارت علوم در نظر گرفته شده است .
وی در پایان یاد آور شد: 5/2 درصد بودجه پژوهشی حوزه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه فعالیت های باشگاه پژوهشگران جوان هزینه خواهد شد.
نظر شما