يك كارشناس بازار سرمايه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر قوانين كشور را براي بين المللي شد و جذب سرمايه هاي خارجي بازدارنده خواند وگفت: با وجود تدوين قوانين مختلف از جمله قانون سرمايه گذاري خارجي و آيين نامه جذب سرمايه هاي خارجي در بورس و تاكيد مسوولان در جذب سرمايه هاي خارجي به لحاظ نارسايي هاي قانوني نتوان در اين راستا به موفقيت چشم گيري دست يافت.
وي گفت: از آنجا كه مناطق آزاد اقتصادي پنجره اي براي بين المللي شدن ايران تلقي مي شود با وجود ناموفقيت در جذب سرمايه هاي خارجي و بين المللي شدن حتي در جذب تورسيم اين بار با تاسيس بورس بين المللي كيش، هدف بين المللي شدن بورس اوراق بهادار مطرح شده كه موفقيت آن نيز دور از ذهن است.
اين كارشناس افزود: تاسيس اين بورس با توجه به از بين بردن موانع پيش روي ورود و خروج ارز از سوي جوامع داخلي با استقبال مواجه شود اما به لحاظ فني تاسيس اين بورس نمي تواند توجهي براي بين المللي شدن بورس باشد چرا كه استان تهران به مراتب بيشتر از مناطق آزاد مي تواند به عنوان منطقه اي بين المللي مطرح باشد و موفقيت بيشتري نيز در جذب سرمايه هاي خارجي كسب كند.
به گفته اين مقام آگاه
يك كارشناس بازار سرمايه در گفت و گو با مهر:
رفع قوانين بازدارنده سرمايه گذاري خارجي پيش نياز بين المللي شدن بورس است
جذب سرمايه هاي خارجي در بورس و بين المللي شدن آن به لحاظ آزاد نبودن حساب سرمايه در اقتصاد و پيش بيني رشد بي رويه قيمت سهام ناشي از تقاضاي بالاي خارجيان براي سرمايه گذاري به زودي ميسر نمي شود.
کد خبر 50972
نظر شما