به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور که عصر جمعه درهمایش بزرگ مدیران اجرایی و کارگزاران کشور در سالن بزرگ وزارت کشور سخن می گفت، اظهار داشت: همه شعارها و مکاتب دولت های استکباری به شکست کامل رسیدند و تنها یک راه برای آرمانهای بشریت وجود دارد. آرمانی که فقط متعلق به امت اسلامی نیست و مخاطب آن تمام بشریت است و مسئولیت آن دستگیری همه مسلمانان و رسیدن به حیات الهی است.
وی افزود: امروز مسئولیت ما بسیار سنگین است ، دولتی که با رای مردم در کار خدمتگذاری، 4 شعار اصلی را برنامه خود قرار داد که شعار اول آن ، شعار عدالت گستری است .
عدالت باید روح جاری در تصمیمات اجرایی کشور باید باشد
رئیس جمهور، برپایی عدالت را جزو سرفصل های بلند آرمانهای انبیاء الهی دانست و گفت : عدالت امری جاری در جهان هستی است زیرا اساس خلقت بر اساس عدالت بوده است.عدالت مقصد تمامی انبیا و صالحین و شهدا بوده است. عدالت نتیجه توحید و ایمان به خداست.
وی افزود: دعوت به عدالت دعوت همیشگی برای رسیدن به جامعه عادل است ، در همه امور امور، زمان ها و مکان ها و برای همه جوامع عدالت محوری جامعه اسلامی روح روح جامعه اسلامی عدالت محور است.
رئیس جمهوری تصریح کرد: برقراری عدالت تضمین آرمانهای انقلابی است و محدوده جغرافیای سیاسی، تضمین امنیت، دوام و آرامش دلها و شکوفایی استعداد ها در عدالت محوری است.
وی گفت: اجرای عدالت به عنوان یک حکم خدا، زنده کردن جامعه بشری است و دمیدن روح در جامعه ای است که یقین پیشرفت متعالی دارد. می بینیم دلهای ملت ها و ملت ما چطور عاشقانه به دنبال عدالت حرکت می کند و آمادگی دارد در این زمینه فداکاری کنند.
احمدی نژاد گفت: در حوزه اجرایی کشور توزیع عادلانه امکانات و فرصت ها ، رسیدگی به همه کشور ، نگاه عادلانه به آحاد مردم، رسیدگی بیشتر به کسانی که دیگران آنان را کوچک می شمارند، رفع تبعیض و مقابله با مفاسد و بریدن دست های دراز قطع نفوذ کسانی که انقلاب و اموال ملت را ملک شخصی خود می پندارند و همچنین توزیع عادلانه و مناسب در بین انسانهای کارآمد و متعهد از ابعاد گوناگون عدالت است.
وی افزود : رسیدگی به جای جای کشور، دفاع از حقوق عمومی، ترجیح منافع ملی بر اشخاص و گروهها، اینها نیز از ابعاد گوناگون عدالت است البته سخت ترین مرحله در کشور برپایی عدالت است. کسانی که شأن بالایی برای خودشان قائل می شدند امروزه هزاران توجیه می آورند . یکبار می گویند که این گونه برخورد با سرمایه داران آنان را فراری می دهد ، امنیت اقتصادی کشور به خطر می افتد و یک بار نیز می گویند سرمایه داران را معرفی نکنید، آبروی افراد می رود. پس یکباره بگویید که با عدالت مخالف هستید. شما با قطع این امتیازات مخالفید .
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در مبنای نظری و در برنامه های اول و دوم و سوم چهارم توسعه دیدیم که عدالت را در گذشته در مرحله چهارم که همان 15 تا 20 سال آخر است گذاشته اند . مگر می شود شما ثروت را در جیب کسانی بریزید و بعد از 15 سال به مردم دهید. آیا این است عدالت.
وی گقت: وقتی قدرت و ثروت در اختیار عده ای خاص قرار گرفت مگر اجازه می دهند که عدالت برقرار شود. عدالت روح جاری در تصمیمات اجرایی کشور باید باشد.
رئیس جمهوری با بیان اینکه در آینده ای نزدیک از سفرهای استانی خود گزارش کاملی را به ملت ایران ارائه خواهد داد افزود: امروز تنها دولتی هستیم که همه جای ایران را دیده ایم . تصویر روشنی مقابل روی دولت است . مگر می شود این تصاویر را ببینیم و ساکت باشیم. در خراسان جنوبی ببینیم خانواده هایی هستند که در طول یک ماه فقط با 50 هزار تومان زندگی می کنند و بعد افرادی بیایند و با یک زد و بند سیاسی قیمت آپارتمان را چند برابر کنند.
احمدی نژاد خاطرنشان کرد: مگر می توان دید که کسی پس از ده سال از مدیریت اجرایی کشور دور شده همچنان دهها خودروی دولتی در اختیار دارد. ای کاش می شد خیلی از صحنه ها را به تصویر بکشیم . از این صحنه ها بسیار است که گسترده تر از این حرف ها است.
رئیس جمهور درادامه سخنان خود گفت: 13سال قبل مطلع شدیم مسئول درجه یکی درخانه اش درشمیرانات در یک زمین بزرگی استخر خصوصی می سازد . مگر می شود کسی مسئول سطح بالا باشد و استخر خصوصی بسازد ولی در این استان ما شاهد زمین بازی مناسب برای جوانان نباشیم. مگر چشم ها را بست اما نمی توان واقعیت ها را پاک کرد.
وی تصری کرد: شخصی که 27 سال مسئول بوده چطور می تواند کار اقتصادی کند و چند صد میلیارد تومان پول داشته باشد. معلوم است که با عدالت ، امنیت عده ای به خطر می افتد . معلوم است که سیاست اقتصادی این دولت با دیگر دولت ها فرق میکند. مردم خواستند . مگر می توان پذیرفت که برای پیشرفت کشور بخواهیم کشورهای استکباری و رژیم صهیونیستی را بپذیریم.
دکتر احمدی نژاد در ادامه به شعار مهرورزی دولت نهم اشاره کرد و گفت: مهرورزی ریشه در ذات انسان دارد . اگر می خواهیم فرهنگی غنی داشته باشیم و پیشرفت کنیم باید بین دلها عشق و محبت جاری شود امکان ندارد کسی به کسی محبت نداشته باشد . باید عشق و محبت را جایگزین کنیم و خودخواهی ها و کینه ورزی ها را از خودمان دور کنیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه بستر پیشرفت اسلام محبت و عشق است . اسلام این دین کامل الهی بر پایه محبت است که در دلها جای می گیرد، گفت: مبنای اندیشه ما با مبنای اندیشه دیگر کشورها که مادی است فرق می کند. ما به دنبال عشق و محبت به یکدیگر هستیم.
سه نهاد مدیریتی و اقتصادی کشور به اصلاح زیربنایی نیازدارند
رئیس جمهور تاکیدکرد که در حوزه مدیریت و اقتصاد کشور سه نهاد باید سازماندهی و اصلاح زیربنایی شوند، این سه نهاد را سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور، سیستم بانکی و بیمه اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در همایش بزرگ مدیران اجرایی و کارگزاران کشور، شعار دیگر دولت نهم را خدمتگزاری و خدمت به خلق خدا دانست و گفت: بالاترین و ارزشمندترین کاری که انسان می تواند انجام دهد، خدمت به بندگان خداست و بهترین مردم کسی است که نافع تر به حال مردم باشد.
وی افزود: هدایت انسانها بزرگترین خدمت است و امام راحل می فرمودند به من خدمتگزار بگویند ، بهتر از این است که مرا رهبر بخوانند لذا این امر باید در متن رفتار ما نهادینه شود.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مسئولان نباید مردم را بی مقدار بپندارند، تصریح کرد: مسئولان نباید حق ویژه ای را برای خود قائل باشند و ما باید از لحظه لحظه زندگی مان برای باز کردن گره های کار مردم استفاده کنیم.
رئیس قوه مجریه افزود: هنگامی که بنای کار ما بر خدمتگزاری باشد ، خیلی از خرج ها و اسراف ها از بین می رود.
وی با اشاره به شعار دیگر دولت نهم مبنی بر تعالی و رشد همه جانبه کشور، اظهار داشت: ما هنوز نیازمند پیشرفت مادی و معنوی هستیم و این دو را نباید از یکدیگر جدا بدانیم.
احمدی نژاد تاکید کرد: نگاه ما به جامعه و اقتصاد با آن چیزی که در دنیای غرب است ، فرق می کند چرا که ما بدنبال جامعه ای هستیم که در آن انسان تکامل یابد و همیشه پیشرفت همه جانبه را تجربه کند.
رئیس جمهور افزود: ما باید بدنبال الگوهای اسلامی – ایرانی برای توسعه کشورمان باشیم و از الگوهای اومانیستی پیروی نکنیم.
وی با اشاره به تلاش های دولت در امور داخلی اظهار داشت : جهت گیری دولت در این بخش، تلاش برای ایجاد همدلی، وحدت و همبستگی ملی بود و تلاش می کنیم تا با ایجاد نشاط ، امید و تحرک در بخش های گوناگون کشور ، هویت ملی مان را احیا کنیم.
احمدی نژاد یکی از اقدامات ممتاز دولت نهم را سفرهای استانی دانست و تصریح کرد: در نظام اسلامی ملت و دولت دو بال یک پرنده اند و از یکدیگر جدا نیستند.
رئیس قوه مجریه اظهار داشت: باید نظام تصمیم گیری با بدنه و توده ملت در تماس باشد. چرا که در غیر اینصورت جهت گیری ها توجیه خودخواهی ها خواهد بود.
وی تاکید کرد: نباید بر اقدامات یکدیگر سرپوش بگذاریم .
احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه دولت در بخش اقتصادی بدنبال تحول به معنای واقعی کلمه است، گفت: دولت خود، ابلاغ سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی را دنبال می کرد و ما اولین دولتی بودیم که توسعه سرمایه گذاری دولتی را ممنوع کردیم مگر در موارد خاص و جایی که مردم خود داوطلب نباشند ، این موضوع هم با تصمیم شورای اقتصاد اتخاذ خواهد شد.
رئیس جمهور اظهار داشت: در حوزه مدیریت کشور سه نهاد باید مورد اصلاح ساختاری قرار بگیرند.
وی این سه نهاد را سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور، سیستم بانکی و بیمه اعلام کرد و گفت: یکی از این نهادها را سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور است ، نه اینکه افرادی که در آنجا مشغول بکار هستند انسانهای بدی هستند بلکه اساس سازمان مدیریت و برنامه ریزی بر مبنای نظام سرمایه داری شکل گرفته در حالی که برای تامین نیازهای مادی یک انسان است و لذا روش برنامه ریزی آن باید عوض شود.
وی دومین نهاد را سیستم بانکی کشور دانست و گفت: سیستم بانکی برای خدمت به مردم و پیشرفت کشور بر پایه عدالت نیست، این سیستم تنها به سود خود میاندیشد، چرا که اصالت با سرمایه نیست بلکه با انسانهاست.
رئیس جمهور افزود: بدانید که در اقتصادی سال گذشته دو سوم، 6/13 دهم تورم حاصل عملیات بانکی بود و اگر عملیات بانکی داخل تولید شود، ضد تورم می شود و اگر در خدمت عملیات بازرگانی قرار بگیرد باعث ایجاد تورم می شود لذا این موضوعات نباید باعث شود که به افراد بر برخورد .
احمدی نژاد تصریح کرد: ربا همه بنیادهای فرهنگ و اقتصاد یک ملت را می سوزاند.
وی نهاد دیگری را که مستلزم اصلاح است را بیمه ها دانست و درباره ضرورت اصلاح سیستم بیمه گفت: اصلاح سیستم بیمه موجب شکوفاییاقتصاد کشور میشود، نگاه به موضوع باید متحول شود چرا که در غیر این صورت این امر به ناندانی عده ای تبدیل می شود که هم اکنون هم این اتفاق افتاده است.
رئیس جمهور تاکید کرد: ما با جدیت به دنبال اصلاح ساختارهای کشور هستیم و در این خصوص همه استانداران باید یاری رسانند.
احمدی نژاد این سخنان خود را علمی خواند و گفت: این سخنان حاصل سالها مطالعه و تحقیق است و راهی جز پیمودن این راه نداریم.
وی افزود: برخی می گویند بانکها باید در خدمت عده خاصی باشد و من نمی دانم این چگونه علمی است . لذا چرا عده ای مانع می شوند.
رئیس جمهور با اشاره به سیاست های کلی اصل 44 اظهار داشت: در این خصوص کارهای بزرگی انجام می شود.
رئیس قوه مجریه سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی یک انقلاب بزرگ اقتصادی دانست و گفت: افرادی نگویند امروز این کار ها باید انجام شود ، این اقدامات با امروز امروز گفتن اجرا نمی شود ، مانند سهمیه بندی بنزین، که برخی می گفتند دولت نمی تواند آن را اجرا کند و اکنون که اجرا شده می گویند چرا این اقدام صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: برای اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی باید قدم هایمان را بر جای سفت بگذاریم. و باید پایه ها، ساختارها، مقررات ، رفتارها ، منابع و کارخانجات را آماده واگذاری کنیم.
احمدی نژاد تاکید کرد: در بخش اقتصادی باید به روستاها رسیدگی شود چراکه روستاها پایه های اقتصادی و کشاورز ی هستند و حداقل کاری که می توانیم بکنیم محصولات را به صورت نقدی از کشاورزان خریداری کنیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه در بخش تولید، طهماسبی وزیر صنایع باید گزارش دهد و گزارش وی کافی نیست ، گفت: ما باید دست کسانی که صادقانه می خواهند ثروت تولید کنند را بگیریم چرا که ما ظرفیت این را داریم که سالی دو برابر مقدار موجود پیشرفت کنیم.
به گفته احمدی نژاد ظرفیت های کشور فراوان است و بسیاری از آنها معطل مانده است.
وی با اشاره به بحث مسکن اظهار داشت: باید فرصت تولید مسکن را در کشور باز کنیم و اکنون هم مجلس با مصوبه خود راه را در این خصوص باز کرد و قیمت زمین حذف شد.
رئیس جمهور با اشاره به تبصره 13 خاطرنشان کرد: تبصره 13 نیز یک انقلاب اقتصادی و برنامه جامع است.
احمدی نژاد گفت: سالها می شنیدیم که مصرف انرژ ی خارج از قاعده است و باید بدانید که کل درآمد نفتی ما 50 میلیارد دلار است و ما سالانه 55 میلیارد دلار در کشور می سوزانیم که سالی ده درصد هم به آن اضافه می شود. لذا اجرای تبصره 13 یک برنامه جامع است.
موفقیت طرح سهمیهبندی بنزین نیازمند عزم ملی است
وی خاطرنشان کرد: در خصوص مصرف بنزین کار به جایی رسیده است که در کنگره نظام سلطه می گویند شما در خصوص مسئله هسته ای ایران سر کار هستید ، چرا که اگر ایران بتواند مصرف انرژی خود را مهار کند شکست ناپذیر خواهد شد.
رئیس جمهور خاطرشان کرد: در اجرای این برنامه باید دقت کنیم که مردم به سختی نیفتند چرا که تمامی این اقدامات را برای رفاه بیشتر حال مردم انجام می دهیم. برای ما سخت است که ما را با قطع صادرات بنزین تهدید کنند.
احمدی نژاد با اشاره به اصلاح حقوق کارمندان تصریح کرد: ما در صددیم فاصله ها در این خصوص کم شود و حداقل به 5 برابر برسد نه 30 برابر.
ایران هستهای کوتاه نمیآید
رئیس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه منحنی اقتدار و موفقیت ملت ایران با شیب تند رو به بالاست ، گفت: استکبار جهانی نمی تواند ملت ایران را متوقف کند، از آنان فقط یک قیافه باقی مانده که آن هم به زودی خواهد ریخت.
به گزارش خبرنگار مهر، رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در همایش بزرگ مدیران اجرایی و کارگزاران کشور، با بیان اینکه پیگیری مصوبات یکی از مهمترین کارهای مسئولان استان هاست ، گفت: استانداران و فرمانداران باید نشاطی که در سفرهای استانی بوجود آمده ، را بیشتر کنند.
وی خطاب به حاضران گفت: شما باید صرفه جویی و مقابله با اشرافی گری را در استان خود از بین ببرید، شما مسئولین باید خرج دولت را کاهش دهید چرا که می توان با کاهش خرج دولت کارهای عمرانی را نیز با شتاب انجام داد.
دولتمردان مصوبات استانی را پیگیری کنند
رئیس جمهور خطاب به استانداران گفت: باید تلاش کنید ارتباط خود با مردم را بیشتر از گذشته کنید ، زیرا اقتدار کشور به حضور مردم است . این مردم نشان داده اند که جان خود را برای نظام فدا می کنند، هر چند مشکلاتی هم در زندگی داشته باشند.
وی ادامه داد: شما مسئولین استانها حق ندارید انسان های ناصالح را به عنوان مدیر انتخاب کنید، مبادا با پارتی بازی و چشم پوشی از اصول، شخص ناصالحی را بر سر مردم حاکم کنید. به خصوص استانداران اگر در انتخاب مدیر دچار خطا شوند در تمامی دوران کاری خود با آن خطاکار شریک شده اند، بگذارید برخی اشخاص ناراحت باشند.
احمدی نژاد تاکید کرد: کسی حق ندارد از بیت المال چشم بپوشد ، بیخود می کند کسی از بیت المال سوءاستفاده کند، ما انقلاب را نباید فدای آدم ها کنیم.
رئیس جمهور همچنین خطاب به مدیران اجرایی کشور گفت: باید تلاش کنید ارتباط خود را با مردم بیشتر کنید ، عده ای نمیخواهند خدمت شما به به گوش مردم برسد، بر همه کارهای مدیران زیر دست خود نظارت کنید.
وی ادامه داد: برخی ها خیال می کنند با جنجال می توانند به اهدافشان برسند، ملت ایران در برابر بزرگان جهان ایستاده است ، چه برسد به جنجال آفرینی این افراد.
دولت بابرنامه، سریع تصمیم میگیرد
احمدی نژاد افزود: اینکه می گویند دولت سریع تصمیم می گیرد مگر بد است دولتی که برنامه دارد، باید سریع تصمیم گیری کند. اینکه می گویند دولت حلقه ها را بسته و اجازه نمی دهند دیگران به دورن بیایند درست نیست، ما حلقه ها را باز کرده ایم و خیلی از افراد وارد حلقه شده اند، اگر شما نیستید حتما در ارزیابی ها رد شده اید. ما به تمامی افراد و اندیشه ها احترام می گذاریم و دست کسانی که ایده می دهند را می بوسیم
رئیس جمهوری تصریح کرد: اینکه می گویند مشورت نمی شود ، با چه کسانی باید مشورت می کردیم، ما که با تمام بدنه اجرایی کشور در تماس هستیم.
وی گفت: اینهایی که می گویند طرح ها و برنامه های دولت سریع است و حرف دارند، بیایند حرف های خود را بزنند ، ما به حرف های آنها گوش می کنیم.
رئیس دولت نهم با اشاره به اقدامات این دولت در بخش سیاست خارجی اظهار داشت: ما بدنبال عدالت، مهرورزی ، صلح ، آرامش و امنیت برای همه مردم جهان هستیم و معتقدیم صلح، آرامش و امنیت پایدار فقط بر پایه خداپرسی بدست می آید و ما می خواهیم تمام جهان پر از صلح و عدالت شود و عدالت هم جز بر پایه خداپرستی بدست نمی آید.
وی افزود: در جهان می گویند، دین را با سیاست چه کار است؟ معنای این شعار این می شود که انسانهای قالتاق بر جهان حاکم شوند.
احمدی نژاد با اشاره به اینکه استکبار جهانی 25 سال است که نظام جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است ، خطاب به آنان گفت: همه هویت شما چند بمب و سرمایه های اقتصادی تان است که در کیسه هایتان ذخیره کرده اید، شخصیت شما همین است ، شما تازه به دوران رسیده هستید و شما چیزی ندارید.
رئیس جمهور تاکید کرد: استکباری جهانی نمی تواند ملت ایران را متوقف کند.
وی افزود: زورگویان جهان جرثومه ای را درست کرده اند و به زور اسلحه بر ملت های منطقه حاکم شده اند و انتظار دارند ملت ایران سکوت کند.
احمدی نژاد گفت: فقط از شما یک قیافه باقی مانده که آن هم به زودی خواهد ریخت.
وی با بیان اینکه منحنی اقتدار و موفقیت ملت ایران با شیب تند رو به بالاست افزود: منحنی استکبار جهانی روز به روز رو به افول است.
رئیس جمهور گفت: غربی ها به ما می گویند ده سال باید با ما مذاکراه کنید تا به شما 20 عدد سانتریفیوژ بدهیم که این تعداد هم فقط برای یک آزمایشگاه مناسبت است و هنگامی که پافشاری ما را دیدند دریافتند که ملت ایران عقب نخواهد نشست.
احمدی نژاد خاطرنشان کرد: هنگامی که همه جواب را بررسی می کنیم در می یابیم که آنان قادر نیستند به ما آسیبی برسانند ، نه اینکه نمی خواهند بلکه قادر نیستند. و آنان اکنون در شرایط بغرنجی بسر می برند.
رئیس جمهور افزود: آنان فکر می کنند که اگر به ملت ایران فشار بساورند کوتاه خواهیم آمد و نمی نمی دانیم این اطلاعات غلط را چه کسانی در اختیار آنان می گذارند.
وی گفت: اسنادی بدست آورده ایم که نشان می دهد برخی از داخل دشمنان ما را راهنمایی می کنند و کنون احمق ها را راهنمایی می کنند ولی باید بدانند که اکنون ایران هسته ای شده است و ایران هسته ای کوتاه نمی آید.
احمدی نژاد خطاب به غربی ها خاطرنشان کرد: ما نمی خواستیم شورای امنیت سازمان ملل تا این ادازه لکه دار شود بلکه شماها این اقدامات را مرتکب شدید.
رئیس جمهور با بیان اینکه ما اهل گفتگو هستیم، اظهار داشت: کدام یکی از شما کشورهای غربی تا این اندازه با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کرده اید چرا که این نهاد بین المللی برای جلوگیری از توسعه تسلیحات هسته ای شما بنا شده است.
احمدی نژاد در پایان خاطرنشان کرد: تحلیل ما این است که احتمال کمی وجود دارد که دوباره کاغذی علیه ما صادر شود.
نظر شما