جلیل کوهپایه زاده، در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تاکید بر اهمیت خدمات و اقدامات انجام شده در راستای مدیریت پیشگیری و درمان بیماری کووید ۱۹، طرح شهید سلیمانی را صحنه همدلی برای رسیدن به اهداف سلامت در کشور دانست و افزود: این طرح بدون شک ثمرات ارزشمند و تأثیرگذاری در پی خواهد داشت.
وی ادامه داد: در آغاز پاندمی کووید ۱۹ به دلیل ماهیت بیماری و شیوع آن، بیشترین تمرکز و سرمایه گذاری در حوزه درمان صورت گرفت، اما در اجرای طرح شهید سلیمانی علاوه بر درمان، پیشگیری، آموزش و فرهنگ سازی نیز مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار داشت: اجرای این طرح در بسترها و روشهای اجرایی مختلف برای دستیابی به اهداف تعیین شده انجام شده و بنا بر امکانات و زیرساختهای موجود در هر شهرستان و همچنین عوامل دیگری مانند شرایط اقتصادی، فرهنگی و…، ممکن است تفاوتهایی در نحوه برنامه ریزی و اجرای آن وجود داشته باشد اما بدون شک این برنامه بر پایه تعامل و همکاری بین سازمانها و نهادهای مردمی و شهروندان اجرا میشود.
کوهپایه زاده تاکید کرد: دستاوردهای طرح شهید سلیمانی برای تکمیل ساختار شبکههای بهداشت و درمان به خصوص در شهرهای بزرگ و مناطق پرجمعیت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
نظر شما