به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلیندیمی صبح یکشنبه در مراسم تجلیل از پرستاران حوزه علوم پزشکی رفسنجان با تبریک روز پرستار اظهار داشت: نامگذاری میلاد حضرت زینب (س) به نام روز پرستار این مطلب را در ذهن انسان تداعی میکند که پرستاری بسیار کار سختی است چون خود حضرت زینب (س) هنگامی پرستاری قافله کربلا را به عهده گرفتند که تقریباً هیچ مردی در قافله نبوده و همه رنجها بر عهده ایشان بود.
وی افزود: بدون تردید هنر پرستاری نه یک تخصص و نه یک شغل، بلکه موهبتی ارزشمند از سوی پروردگار است که در روح مردان و زنان شایسته به ودیعه گذاشته شده است.
وی ادامه داد: پرستاران این روزها در صف مقدم مبارزه با ویروس منحوس کرونا بر اساس وظیفه انسانی خود تنها به نجات جان مردم فکر میکنند و میکوشند تا درد و رنجی از تن رنجور بیماران کم کنند و نعمت سلامتی را به آنان بازگردانند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با بیان اینکه حرفه گرانمایه و پر زحمت پرستاری، تفسیر زیبای فداکاری، صبوری و نوع دوستی است، عنوان کرد: کادر پزشکی، پرستار و درمانی همیشه با کارهای سخت روبهرو بودهاند اما کملطفی و کمتوجهی در جامعه در حق این تیم سختکوش کم نبوده است و بحران کرونا نشان داد سلامت مردم، امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی همیشه باید در سقف دیده شود.
حق جذب ۵۰ درصدی به پرسنل بهداشت و درمان اضافه میشود
اسماعیلی ندیمی افزود: بحران بسیار سختی در طول ۹ ماه گذشته پشت سر گذاشتیم و این ایام به قدری تأثیرگذار بوده که کادر درمان نیاز به تجدید قوای ذهنی دارند این نیروها پس از این همه سختی به اندک تلنگری به هم میریزند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: در جامعهای که بعضی از افراد واهمه داشتند پا به بیمارستان بگذارند حتی پدر و مادرشان بستری شدند از ترس کرونا وارد بیمارستان نشدند، اما پرستاران همه وقت خود را صرف مراقبت از بیماران کردند که با هیچ عدد و رقمی این جانفشانیها سنجیدنی نیست.
اسماعیلی ندیمی ادامه داد: قرار بود حق جذب ۵۰ درصدی به پرسنل بهداشت و درمان اضافه شود و مصوبه هیئت امنا هم فرستاده شده است که امیدواریم از اول دیماه این ۵۰ درصد اعمال شود و برای پرستارانی که مستقیم در بخش کرونا بودند اعتباری دادند که همه دانشگاهها نسبت به آن معترضند که باید ترمیم شود تا عملاً سختی کار پرداخت شود.
وی بیان کرد: افزایش اختصاص پایه ثابتی که اثر پایدارتری در احکام حقوقی داشته باشد دیگر مطالبه در این خصوص است و در دنیا هم این اتفاق افتاد و متوجه شدند که نیروی انسانی و تجهیزات تعیینکننده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: در طول ۹ ماه گذشته همه نیروهای پرستاری در دانشکدهها و اعضای هیئت علمی دانشکدهها را فراخوان دادیم که با همت و همکاری پرسنل بیمارستان و همه تیم پرستاری متعهدانه کار مردم را انجام دادند البته اگر مردم حرف ما را گوش کنند و رعایت کنند تعداد بیمارمان در واحد زمان کمتر میشود و مراقبت بهتر میشود.
اسماعیلی اضافه کرد: در بعضی روزها بین ۱۵ تا ۲۰ نفر از پرسنل پرستاری و نیروهای خدماتی ما به کرونا مبتلا میشدند و به سختی جایگزین صورت میگرفت.
نظر شما