به گزارش خبرنگار مهر، امیر ستوده فر صبح چهارشنبه در جریان بازدید از روند احداث این واحد اظهارکرد: کارگاههای جواهرسازی و تولید زیورآلات طلا بستر مناسبی برای تولید و ایجاد اشتغال است و موجب تولید ارزش افزوده برای شهرستان و نیز رونق گردشگری خواهد شد.
وی با بیان اینکه برای تأمین مواد اولیه کارگاههای جواهرسازی از معادن طلا پیگیریهای لازم و اقدامات مناسبی انجام شده است، افزود: تلاش میکنیم فرآیند راه اندازی این نوع کارگاهها تسریع یافته و فعالیت آنها در سال جهش تولید رونق گیرد.
ستوده فر بیان کرد: دستگاههای مرتبط نیز موانع فراروی این کارگاهها را رفع کرده تا با تسهیل شرایط و امکانات شاهد فعالیت و رونق صنعت جواهرسازی با توجه به پتانسیلهای بومی منطقه باشیم.
فرماندار تکاب عنوان کرد: یک کارآفرین تکابی توانسته با ۲۲ میلیارد ریال سرمایه گذاری کارگاه جواهرسازی و تولید مصنوعات طلا را در تکاب با ظرفیت تولید زیورآلات از ۱.۸ کیلوگرم طلا در روز راه اندازی نماید که در آستانه افتتاح قرار دارد.
وی با بیان اینکه با فعالیت و بهره برداری از این کارگاه برای ۱۸ نفر زمینه اشتغال پایدار فراهم خواهد شد، گفت: تکاب با داشتن ۲ معدن بزرگ طلا و ۳۰ معدن فعال سنگ از مهمترین قطبهای معدنی کشور به شمار میرود که باید از این ظرفیت در راستای ایجاد اشتغال و صنایع پاییندستی و راهاندازی کارگاههای تولید مصنوعات طلا استفاده شده و از این طریق از خامفروشی مواد معدنی جلوگیری شود.
نظر شما