به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله خجسته پور بعد از ظهر یکشنبه در نشست کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان به میزبانی استانداری درباره راهکارهای کاهش قاچاق سوخت، تاکید کرد: ارزیابی از میزان تعداد خانوار، اصناف و صنایع کشاورزی که از گاز مایع در استان استفاده میکنند در دستور کار قرار داشته باشد تا در سال آینده با توجه به حجم تخصیصی استفاده از این ماده سوختی در استان، بر اساس نیازسنجی صورت گرفته با مشکلی مواجه نشویم.
وی افزود: درباره کارخانههای سوخت تقطیری و مشکلات و مسائل تولیدی آنها به خصوص موضوع محیط زیست با هدف جلوگیری از قاچاق سوخت در این حوزه و همچنین دِپوی مواد آلاینده در این واحدهای صنعتی میبایست در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مورد بحث قرار گیرد.
معاون استاندار سمنان گفت: بررسی سوابق عملکردی واحدهای سوخت تقطیری در حوزه مسائل زیست محیطی یکی از مواردی است که باید به صورت جدی مورد توجه قرار داشته و از الزامات اصلی برای اصلاح پروانه بهرهبرداری و تأیید افزایش ظرفیت این واحدها باشد.
خجسته پور با بیان اینکه صادرات محصولات حداقل برای یک مرحله، از مولفههایی است که میتواند در بحث ظرفیت سنجی و تأیید فعالیت این واحدها مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: راهکار افزایش تولید در این واحدهای تولیدی، یکی از ساز و کارهایی است که میتواند در بحث ظرفیتسنجی تولید و در نهایت شناسایی کارخانههای فعال در حوزه سوخت تقطیری را به همراه داشته باشد.
وی افزود: پس از بررسی سوابق عملکردی این واحدهای صنعتی در حوزه محیط زیست و توجه و اعمال سایر شروط عنوان شده مذکور، واحدهایی که حائز شرایط بوده و مدیریت صحیح مسائل زیست محیطی را در دستور کار قرار دادند، میتوانند از لیست واحدهای آلاینده خارج شوند.
نظر شما