۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵

فرماندار ویژه جهرم:

کشاورزان جهرم برای خودکفایی در تولید ۵ محصول توانمند می‌شوند

کشاورزان جهرم برای خودکفایی در تولید ۵ محصول توانمند می‌شوند

جهرم- فرماندار ویژه جهرم گفت: نهضت جهش تولید با همکاری سازمان بسیج و جهاد کشاورزی در حال اجرا است و در این راستا کشاورزان جهرم برای خودکفایی در تولید پنج محصول استراتژیک، توانمند می‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شفیعیان ظهر امروز در جلسه نهضت جهش تولید که با حضور رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی فارس و مدیر بسیج اقشار فارس برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه (س) و سالگرد سردار شهید قاسم سلیمانی از همکاری نیروی مقاومت بسیج سپاه به واسطه ایثارگری‌ها در روند مقابله با شیوع ویروس بیماری کرونا در شهرستان جهرم قدردانی کرد و اظهار داشت: حضور این نهاد در عرصه‌های مختلف اجرایی مکمل کار دولتمردان است و هر جا باری بر زمین بوده، نیروی مقاومت بسیج سپاه وارد شده و پشتیبانی کرده‌اند.

وی افزود: مؤلفه اثرگذار تأمین غذایی ذیل امنیت ملی به عنوان زیرساخت تفکر جهش تولید در بخش کشاورزی باید مدنظر قرار گیرد، چراکه به خطر افتادن امنیت غذایی به اندازه‌ای مهم است که بر اساس تجربیات تاریخی، حتی زمینه ساز التهاب بین کشورها بوده است.

فرماندار ویژه شهرستان جهرم، رابطه اقتصاد پایدار و امنیت پایدار را مستقیم دانست و بیان داشت: افزایش دانش کشاورزان، باعث بکارگیری و اشتغالزایی مهندسین کشاورزی خواهد شد و با همدلی و تلاش جمعی ضمن تحقق اهداف بزرگ اقتصادی در حوزه کشاورزی شاهد دستاوردهای خوبی خواهیم بود.

شفیعیان با بیان اینکه از کشاورزی مدرن به عنوان چرخ دنده‌های جهش تولید یاد می‌شود، گفت: لازمه تحقق آن فاصله گیری از کشاورزی سنتی و رسیدن به خودکفایی در مقوله امنیت غذایی است.

وی تصریح کرد: در برنامه‌ریزی جهش تولید باید در بخش کشاورزی به مثابه یک زنجیره عمل کنیم که نخستین حلقه تولید کننده در نهایت به مصرف کننده ختم می‌شود و هر کدام از این حلقه‌ها شکننده باشد می‌تواند زنجیره تولید را مختل کند.

فرماندار ویژه شهرستان جهرم با اعلام اینکه طرح نهضت جهش تولید با همکاری سازمان بسیج و جهاد کشاورزی به منظور افزایش امنیت غذایی و خودکفایی در پنج محصول کشاورزی گندم، جو، برنج، ذرت و کلزا و همچنین دامپروری به مدت سه سال اجرا خواهد شد، اضافه کرد: این امر به مرور به سایر عرصه‌های تولید مواد غذایی نیز تسری می‌یابد.

شفیعیان هدف از اجرای طرح را توانمندسازی کشاورزان، تأمین امنیت اقتصاد کشور و استفاده بهینه از محصولات و اراضی کشاورزی تحت قرارگاه امنیت غذایی عنوان کرد.

وی ابراز داشت: در شهرستان جهرم تا کنون ۳۲ مربی برای این طرح معرفی شده‌اند که قبلاً در طرح همگام با کشاورز نیز فعالیت داشته‌اند و هر مربی مساحت ۲۵۰ هکتار را تحت پوشش دارد همچنین ۲۰ هزار رأس دام تحت پوشش کلینیک دامپزشکی این طرح است.

کد خبر 5109233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • جمشید IR ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۷
      1 0
      جلو کودهای شیمیایی را بگیرید. جلو پلاستیکهای خیار بعد از برداشت را بگیرید خاک را فرسوده کرده اند کشاورزهای بی وجدان.