مجید چهری:

تحول‌آفرینی منوط به توجه روش شناختی به سیره پیشوایان اسلامی است

تحول‌آفرینی منوط به توجه روش شناختی به سیره پیشوایان اسلامی است

رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه در دومین سمینار مجازی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: تحقق تحول آفرینی در جامعه اسلامی منوط به توجه روش شناختی به سیره پیشوایان اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین سمینار مجازی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با حضور اساتید حوزه و دانشگاه و همزمان با سالروز نهم دی ماه روز بصیرت و شهادت حضرت زهرای اطهر سلام الله علیها به عنوان الگوی برتر تربیت اسلامی با موضوع مبانی و روش شناسی تعلیم و تربیت اسلامی در استان کرمانشاه برگزار شد.

در ابتدای نشست محمد خیاط زنجانی دبیر سمینار با اشاره به اهمیت و زمانبندی برگزاری این فراخوان اعلام کرد: بیش از ۳۰ مقاله مورد تأیید شورای علمی قرار گرفته که به جهت کمی و کیفی رشد ۳۰ درصدی نسبت به سمینار اول داشته ایم. ایشان در ادامه تصریح داشتند انشاالله به زودی سومین سمینار و فراخوان مقاله نیز به جامعه علمی کشور عرضه خواهد شد.

در ادامه نشست مجید چهری رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه ضمن تشکر از حضور فرهیختگان و اساتید حوزه و دانشگاه در این سمینار و فراخوان، به بیان نکاتی در خصوص مسئله تعلیم و تربیت در سیره نبوی پرداخت.

وی با روش شناسی تحول آفرینی دینی در جامعه نبوی به احصاءبخشی از روش‌های تحولی مبتنی بر فرایند تربیت در سیره نبوی مکرم اسلام پرداخت و بیان کرد: تحقق تحول آفرینی در جامعه اسلامی منوط به توجه روش شناختی به سیره پیشوایان اسلامی است.

پیشوایی عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت به عنوان سخنران دیگر این سمینار به تبیین مؤلفه‌های نظام تمدن سازی مطلوب پرداخت.

وی ضمن برشمردن سیر تکاملی انقلاب اسلامی مشتمل بر انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی بیان کرد: نظام تمدن اسلامی مبتنی بر ارکان اربعه است این ارکان عبارتند از تئوری سازی، نهادسازی و کادر سازی که در تناظر با رکن چهارم که شبکه سازی یا به بیان دیگر جبهه سازی قرار دارد.

وی در ادامه بیان کرد: پس از ارتباط ارکان اربعه مرحله عملیات سازی تعریف خواهد شد و پس از عملیات لازم است نظام نظارت و ارزیابی شکل گیرد. خروجی‌های این نظام نظارت و ارزیابی مجدداً در چرخه و فرایند ارکان قرار گرفته و این فرایند تعالی و تکامل انقلاب اسلامی تا رسیدن به تمدن بزرگ اسلامی را استمرار می‌دهد.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین جلیلی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی نیز با تشکر از برگزاری چنین نشست‌هایی بیان داشتند که: تحقق سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، نیازمند مدیرانی ست که در تراز انقلاب اسلامی بتوانند تحقق این سند را رقم زند. این اتفاق زمانی میسر خواهد شد که در یک فرایند تربیتی کادر لازم مدیریتی تراز انقلاب اسلامی تربیت و آماده خدمت در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی شوند.

در این سمینار حسن مشکاتی، نصیرالدین جوادی، امیر مرادی، احسان حق نظری، حجت الاسلام والمسلمین بنی عامریان حجت الاسلام و المسلمین فاطمی پور و مهدیس حمزه‌ای، فرزانه رحیمی و پریسا کریمی نیا به ارائه مقالات خود که منتخب از میان مقالات ارسالی برای فراخوان بودند پرداختند.

لازم به ذکر است که مقالات این سمینار در قالب مجله علمی تخصصی و مصاحبه‌های انجام شده توسط دبیرخانه در قالب کتاب سمینار منتشر می‌شود.

دومین سمینار الگوی اسلامی ایران پیشرفت با همکاری حوزه علمیه استان کرمانشاه، دانشکده علوم قرآنی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و نیز خانه اندیشه حوزه هنری انقلاب اسلامی استان، مرکز مطالعات اسلامی و پژوهش‌های فرهنگی وابسته به انتشارات بنیان مرصوص و نشریه علمی تخصصی رحیق مختوم برگزار و انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی نیز به عنوان کمیته اجرایی سمینار همکاری کردند.

کد خبر 5109466

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha