به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود سلطانیفر، در هفتاد و ششمین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان که عصر دوشنبه برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) و تقارن این ایام با شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی، افزود: این سردار ملی ما در یک عملیات تروریستی به دستور شقیترین افراد و مسئولان آمریکا به شهادت رسید و تبدیل به یک سردار امت اسلامی و افتخار امت اسلامی شد. مطمئناً تأثیرات (شهید سلیمانی) در رشد، نمو و گسترش مقاومت اسلامی بسیار بیشتر از (شخص سردار سلیمانی) است و مکتب او جاودانه خواهد شد و نسل فعلی و آینده به آن افتخار خواهند کرد.
وی در خصوص مباحث مطرح شده در ستاد ملی ساماندهی امور جوانان، گفت: گزارشها و نکات خوبی مطرح شد و انشاالله مطالب و مباحث مهم این جلسه را در جلسه شورای عالی جوانان به ریاست معاون اول رئیس جمهور مطرح و پیگیری خواهیم کرد.
سلطانی فر با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و برجسته بودن مباحث فرهنگی و اجتماعی در این بیانیه، اظهار داشت: زمانی یک کشور توسعه مییابد که همزمان و با یک آهنگ و یک رویکرد، توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی تحقق یابد.
وی با بیان اینکه انقلاب ما فرهنگی بوده و هست، گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هم توسعههای اجتماعی و فرهنگی بیشتر مدنظر مقام معظم رهبری بوده که ریشه آن در اسلام و ایدئولوژی انقلاب ما بوده است.
سلطانی فر ادامه داد: جوان امروز خواستهها، آرمانها و ایده آل های متفاوتی از جوان سه دهه قبل دارد. جوانان امروز خواستار حل مشکلات تحصیل، اشتغال، ازدواج خود هستند و آزادیهای سیاسی و اجتماعی را دنبال میکنند و اگر ما ساز و کار مشارکت آنها را فراهم کنیم جامعه امن و آرامش و امنیت پایدار خواهیم داشت.
وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر گسترش سمنها، گفت: اینکه تأکید میکنیم روز به روز سمنها و تشکلها گسترش پیدا کنند برای این است که بهترین راه برای مشارکت قانونی جوانان، تجربه اندوزی، مدیریت و ورود به عرصههای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی همین سمنها هستند.
سلطانی فر اظهار داشت: هرچه زمینه مشارکت قانونی شهروندان را در زمینههای مختلف فراهم کنیم قطعاً امنیت نظام بیشتر خواهد شد. اگر ساز و کار مشارکت مردم و جوانان را از طریق سمنها گسترش دهیم به موفقیت می رسیم و هزینهها کمتر و جامعه به بلوغ و توسعه بیشتری خواهد رسید.
وزیر ورزش و جوانان در پایان گفت: نباید فکر کنیم فقط با پول و هزینههای مختلف میتوانیم باعث توسعه فرهنگی شویم بلکه تا زمانی که به باور جدی فرهنگی نرسیم و زمینه مشارکت و حضور مردم را فراهم نکنیم به توسعه فرهنگی نخواهیم رسید.
نظر شما