دکتر مجید قدمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : دانش آموزان دچار ناتوانی های یادگیری (LD) علیرغم بهره هوشی عادی معمولا به دلیل کارکردهای خاص مغزی در یادگیری یک یا دو درس (اغلب ریاضی و دیکته ) مشکل دارند .
دکترای علوم تربیتی با گرایش فلسفه آموزش وپرورش تاکید کرد : این افراد معمولا دارای علائم " تیک " نیستند و از روی ظاهر تشخیص داده نمی شوند .
وی یاد آور شد : در حال حاضر یک سوم از افت های تحصیلی شامل دانش آموزان دوران ابتدایی و یک سوم این رقم نیز شامل دانش آموزان اول دبستان است بنابراین برای جبران این امر باید به دنبال تاسیس مراکز تخصصی بیشتری بود .
رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنائی کشور خاطر نشان ساخت : در شرایط فعلی و با تلاش های آموزش وپرورش استثنائی کشور 100 مرکز تخصصی آموزش به دانش آموزان مبتلا به ناتوانی دریادگیری دائر شده است .
قدمی اضافه کرد : این درحالیست که به طورمیانگین هر منطقه آموزشی به یکی از این مراکز نیاز دارد ، بنابر این برای 750 منطقه آموزشی کشور با کمبود 650 مرکز تخصصی یاد شده روبرو هستیم .
متخصص فلسفه آموزش وپرورش تصریح کرد : مدارس عادی ، کلاس های تقویتی و جبرانی به هیچ عنوان پاسخگوی نیازهای دانش آموزان دارای این نوع اختلالات نیست .
وی گفت : به همین دلیل باید با فرستادن این نوع دانش آموزان به مراکز آموزشی خاص زیرساختهای یادگیری قبلی آنان را به طور کامل تخریب و ساختار جدیدی برایشان به وجود آورد .
نظر شما