به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علیاکبری روز سهشنبه در اولین نشست شورای آموزش عالی استان ایلام اظهار کرد: مجموعه آموزش عالی استان با همدلی و همراهی و با استفاده از ادبیات مشترک در طول چند سال گذشته توانسته است به خوبی برنامهها و اهداف مشترک را پیش ببرد، لذا اصطلاح خانواده آموزش عالی ایلام یک مفهوم جا افتاده در سطح ملی و استانی است.
وی افزود: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور تمرکززدایی، شبکهسازی، همافزایی موسسات آموزش عالی در استان و مشارکت هر چه بیشتر موسسات در تصمیمگیری و تصمیم سازی، ایجاد تناسب و توازن در توسعه موسسات، کاهش بوروکراسی ناشی از تصمیمگیریها و ایجاد هماهنگی و تبادل تجربیات میان ساختارهای آموزش عالی، شورایی تحت عنوان شورای آموزش عالی در هر استان راهاندازی کرده است.
رییس دانشگاه ایلام یادآور شد: وزارت علوم با تسهیل در روند کار و تقویت شوراهای استانی آئیننامه مربوطه را برای استانداران، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارسال کرده است.
علی اکبری گفت: ارائه سیاستها و شاخصهای کلان آموزش عالی مرتبط با طرح مدیریت استانی آموزش عالی، بررسی، تصویب و ابلاغ وظائف و اختیارات مدیریت استانی آموزش عالی از برنامههای این شورا است.
وی اضافه کرد: همچنین پیگیری، نظارت و ارزشیابی نحوه اجرای صحیح طرح مدیریت آموزش عالی در مقیاس استانی و بررسی مشکلات و تعیین راهکار برای حل و رفع آنها و جلوگیری از انحرافات احتمالی از دیگر وظایف شورای مدیریت آموزش عالی استان است.
رییس دانشگاه ایلام یادآور شد: با استفاده از سازوکار این شورا، از تصمیمات جزیرهای جلوگیری و با کسب حمایت وزارت علوم و همکاری و تعامل بیشتر، گامهای موثری برای حل مشکلات و معضلات آموزش عالی استان برداشت.
وی افزود: کاهش تعداد دانشجویان و همکاری بهتر برای برگزاری آزمونها، توسعه آموزش مجازی، برگزاری کمسیون موارد خاص استانی، فعالیت در هیات نظارت و ارزیابی استان، انتقال تجربیات پژوهشی، جابجایی و انتقال اعضای هیات علمی، حمایت از پایان نامهها و رسالههای دانشجویی و اجرای برنامههای فرهنگی و اجتماعی از دیگر نتایج تشکیل این شورا است.
نظر شما