مسئول دارويي درمان سازمان تامين اجتماعي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در اين باره گفت : با توجه به اينكه در سال جاري حدود 350 ميليارد تومان صرف هزينه هاي دارويي در بخش درمان مستقيم شده است، مبلغ 15 ميليارد ريال كه بابت جبران گراني ناشي از حذف يارانه هاي دارويي به سازمان تامين اجتماعي تخصيص يافته است، بسيار ناچيز است.
دكتر علي اصغر كرباسي افزود: با توجه اينكه مبلغ تحميل شده بر دوش سازمانهاي بيمه گر ناشي از حذف يارانه هاي دارويي، با ميزان يارانه پرداختي به اين منظور همخواني ندارد، لذا اين ميزان بودجه اختصاصي به رغم آنكه صرف اين كار شد اما به هيچ عنوان نمودي نداشت.
وي اظهار كرد : با توجه به بودجه ناكافي كه در اختيار سازمان تامين اجتماعي قرار گرفته است ، تخصيص بودجه به اندازه كافي در تمامي بخشهاي مورد نياز مقدور نبوده و در مورد دارو نيز مبلغ ارائه شده بسيار ناچيز بوده و نمي تواند چندان در پوشش دارويي تاثير گذار باشد .
وي تصريح كرد : سازمان تامين اجتماعي در نظر دارد با 15 ميليارد ريالي كه بابت يارانه دارو از وزارت بهداشت و درمان دريافت كرده است ، تغييراتي در روش پرداخت و پوشش بيمه اي دارو انجام دهد.
معاون بيمه و درمان سازمان خدمات درماني نيز در اين زمينه گفت : با توجه به اينكه 288 ميليارد ريال از بودجه سازمان خدمات درماني بابت 116 قلم داروي داخلي و 73 ميليارد ريال بايت 64 قلم دارويي هلال احمر اختصاص يافته و با توجه به اينكه 106 ميليارد تومان از بودجه سازمان در سال جاري صرف هزينه هاي دارويي شده است ، بنابراين اختصاص 15 ميليارد تومان بودجه كفاف هزينه هاي دارويي آنها را نمي دهد.
نظر شما