دکتر علی اصغر محکی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: عدم برنامه ریزی در خصوص اوقات فراغت باعث از دست رفتن فرصت مناسب برای ارتقای سطح دانش و آگاهی های عمومی، عدم توسعه سطح روابط و مناسبات اجتماعی و عدم غنی سازی اوقات فراغت افراد خواهد شد که در این صورت نیز از بین رفتن سرمایه های اجتماعی را به همراه خواهد داشت.
وی گفت: عدم توسعه مهارت های فردی و اجتماعی، عدم ارتقای سطح آگاهی شهروندان در زمینه سلامت از دیگر اثرات ناشی از عدم برنامه ریزی برای اوقات فراغت است. بنابراین به تدریج رخوت، سستی و خمودگی جایگزین نشاط در افراد می شود.
قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: استفاده مناسب از اوقات فراغت باعث تنظیم صحیح روابط ومناسبات اجتماعی، سلامتی، تندرستی و افزایش سطح آگاهی ها و نیز کاهش آسیب های اجتماعی می شود.
وی اظهار داشت: اهمیت وجود برنامه برای اوقات فراغت به اندازه ای است که تمامی نهادهای دولتی و غیر دولتی باید توان خود را در این زمینه به کار گرفته و با یکدیگر مشارکت و همکاری کنند.
محکی با اشاره به اینکه شهرداری تهران نیز بر اساس بودجه، ظرفیت و فضاهای تفریحی، فرهنگی و اجتماعی که در اختیار دارد در زمینه اوقات فراغت وارد شده است، گفت: برنامه های فرهنگی و اجتماعی، تفریحات سالم، گردشگری، ورزشی، آموزش شهروندی، مهارت آموزی و کارآفرینی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، توسعه شبکه های مردمی و مشارکت و تعامل اجتماعی از جمله برنامه های در نظر گرفته شده برای اوقات فراغت شهروندان است.
نظر شما