۲۲ دی ۱۳۸۲، ۱۲:۵۹

مجيد صالحي در گفت و گو با "مهر":

مجموعه هاي طنز بايد رسالت و هدف داشته باشند

مجموعه هاي طنز آميز در وهله اول بايد از جنبه هاي انتقادي برخوردار باشند و رسالت و هدفي مشخص را در قالب بياني نو و جذاب در مضامين خود بگنجانند.

مجيد صالحي،  بازيگر عرصه طنز در تلويزيون و سينما در گفت و گو با خبرنگار هنري " مهر" ضمن بيان اين مطلب گفت:  يك سريال طنزآميز در تلويزيون بايد مجموعه اي از مطالب اجتماعي، سياسي، اقتصادي، بهداشتي يا هر مساله باب روز را به خوبي شناسايي و نقد كند و با استفاده از بيان غلو آميز و كاريكاتور گونه، طنز آن را به مخاطبش ارايه نمايد.
وي خاطر نشان ساخت:  به عقيده من مشكل اصلي آثار طنز آميز ما بيش از آنكه مربوط به نداشتن موضوع و مضمون در خور توجه باشد، به نداشتن متني خوب و پر تحرك بر مي گردد. متن اين گونه مجموعه ها بايد ايراني باشد و در آن نوآوري به كار رفته باشد. براي نمونه در نخستين سري از مجموعه « زير آسمان شهر » به نويسندگي رضا عطاران، همين نوآوري و جنس ايراني آن است كه دليلي مي شود براي اينكه اثر با مخاطب ارتباط برقرار كند اما تكرار بيهوده آن باعث مي گردد  بيننده از برنامه رويگردان شود يا در مجموعه « بدون شرح » به خاطر تازگي و بيان نو آن، اثر به خوبي با تماشاگر ارتباط برقرار مي سازد ولي ادامه همين روند در « بانكي ها » تكراري مي شود و در برقراري ارتباط با بيننده در مي ماند.
صالحي در ادامه به شيوه اشتباه استفاده از طنز در تلويزيون اشاره و يادآور شد:  برنامه هاي طنز 90 قسمتي به عرصه طنز در تلويزيون لطمه زيادي مي زند. چون از متن هاي خوبي بهره نمي برند و اثر تا حدود زيادي كم اثر مي شود.  به نظر من اگر در هر فصل از سال يك شبكه اقدام به توليد برنامه طنز كند و تمامي نيروها براي ساخت آن همت بگمارند، در نهايت اثري قابل توجه خلق خواهد شد.
کد خبر 51225

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha