به گزارش خبرگزاری مهر، در نامه محمدرضایی به رئیس مجلس شورای اسلامی آمده است: درباره کتابخانه مجلس شورای اسلامی خبری در رسانه ها به نقل از اینجانب درج شد هر چند صحت آن بر ریاست محترم کتابخانه مجلس پوشیده نبود. اما به جای پاسخگویی و عذرخواهی از مردم ، شکایت از اینجانب با نظر ریاست محترم مجلس را مطرح می کنند( خبرگزاری مهر). آنچه مایه شگفتی گردید ضمیمه شدن نوشته های افرادی غیر مرتبط به شکایت رسمی کتابخانه ، موزه و مرکز اسناد مجلس بر علیه اینجانب بود که در مناصب مختلف آنها را شناسایی و با تخلفات شان برخورد کرده بودم. از جمله نامه یک ستوان سابق ژاندارمری ( جمعی هنگ خراسان ) است که با تظاهر به بسیجی بودن سمتی را در استان کردستان اشغال کرده بودند.
وی در ادامه آورده است: دیگری دادنامه قاضی محترمی بر ضد اینجانب به نفع ریاست وقت آموزش و پرورش شهرستان بیجار است. از سویی به استخدام غیر قانونی همسر آن قاضی به دلیل وابستگی گروهکی و عدم انطباق اسناد سجلی ، تحصیلی و حوزوی اش توسط آموزش و پرورش معترض بودم و از دگر سو نسبت به سو مدیریت و ثبت نام فرزند ( تهرانی ) همان ریاست آموزش و پرورش در شهر دیواندره برای برخورداری از سهمیه مناطق محروم و راهیابی به دانشگاه انتقاد داشتم و با انتشار اسناد و مقالاتی در برابر ویژه خواری آنان موضع گیری می کردم.
محمدرضایی در این نامه خواسته است تا به او اجازه داده شود مستندات خود را در نمایشگاه مجلس در معرض دید نمایندگان قرار دهد. وی ادامه داده است: مدیران کتابخانه موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی در دوره هفتم چه تکلیفی برای دفاع از کسانی دارند که بنده تخلفات شان را پیگیری نموده ام؟
محمد محمدرضایی پیشتر درخصوص شکایت حجت الاسلام ابهری از وی به خبرنگار مهر گفته بود: این شکایت در شعبه ششم دادسرای کارکنان دولت مطرح شده و طراح این شکایت هم سید محمد ابهری - رئیس سابق کتابخانه مجلس شورای اسلامی - علیه من به دلیل انجام گفتگو درباره مفقود شدن وصیت نامه مظفر بقایی از صندوق کارپردازی مجلس و همچنین اتهام خروج کتاب از کتابخانه و سوء مدیریت در اداره این مجموعه از طریق انجام گفتگو با خبرگزاری ها و روزنامه های مختلف است.
نظر شما