به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، خدمات آزمایشگاهی یکی از حوزههایی است که ارتباط تنگاتنگی با فناوریهای زیستی دارد. بر همین اساس نیز شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تلاش است تا پیوند میان این دو حوزه را افزایش دهد.
زیستفناوری علمی بین رشتهای است و در حوزههای گوناگونی همچون کشاورزی، مواد آرایشی و بهداشتی، غذا و دارو، محیطزیست، میکروبیولوژی، میراث فرهنگی و غیره کاربرد دارد. به همین دلیل یکی از عرصههای کاربردی در علوم آزمایشگاهی محسوب میشود. شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی در تلاش است تا با توسعه فعالیت کارگروه زیستفناوری، کاربرد این دو حوزه علمی را در تعامل با یکدیگر بیشتر کند.
قرار است ظرفیت کاربرد زیستفناوری در سه حوزه «بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی»، «بهداشت، غذا و دارو» و «میراث فرهنگی» بیشتر شود. این کار به همت شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با تشکیل کارگروه زیستفناوری اتفاق میافتد.
شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فضایی است برای تعامل و تبادل اطلاعات و تجهیزات آزمایشگاهی در کشور. سقفی برای جمع شدن فناوران حوزههای مختلفی مانند زیستفناوری، علوم شناختی، نانو، شیمی، هوا فضا، معدن، محیطزیست، کشاورزی، گیاهان دارویی و غیره.
نظر شما