به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رمضانی، با بیان اینکه تاکنون در قالب طرح «برکت آفتاب» ۲۱۰۰ نیروگاه پنج کیلوواتی برای مددجویان راهاندازی شده است، ادامه داد: این طرح از سال ۹۴ در استان خراسان رضوی آغاز شد و در حال حاضر در ۱۸ استان کشور نیروگاههای خورشیدی برای درآمدزایی مددجویان در اختیار آنان گذاشته شده است.
وی افزود: با توجه به شرایط اقلیمی مختلف کشور، تاکنون ۲۵ استان که از میزان تابش آفتاب بالا برخوردار هستند، مجوز راهاندازی این نیروگاهها را دریافت کردهاند و اجرای ۱۱۰۰ نیروگاه خورشیدی در این استانها برای خانوادههای تحت حمایت در حال انجام است.
مدیرکل هدایت شغلی کمیته امداد تاکید کرد: این نیروگاههای خورشیدی با اتصال به شبکه سراسری برق، بخشی از بار مصرفی کشور را پوشش میدهند که در شرایط کمبود تولید و فشار روی شبکه توزیع، تا حدی جبران کمبود برق را انجام میدهند.
رمضانی با بیان اینکه هر واحد پنج کیلوواتی به صورت متغیر، سالانه ۸۵۰۰ تا ۹ هزار کیلووات ساعت برق تولید میکند، گفت: بر این اساس و با توجه به ظرفیت فعلی، مددجویان کمیته امداد سالانه ۱۸ میلیون کیلووات برق تولید میکنند که با بهرهبرداری از واحدهای جدید، این میزان نیز افزایش مییابد.
وی از قرارداد خرید برق مددجویان با وزارت نیرو خبر داد و اظهار کرد: در راستای اجرای طرح برکت آفتاب، طی قرارداد خرید تضمینی، برق تولید شده از این مولدها به مدت ۲۰ سال از سوی وزارت نیرو با نرخ مشخص خریداری میشود.
وی پایداری درآمد مددجویان را مزیت نسبی نیروگاههای خورشیدی دانست و گفت: در بحران شیوع کرونا که بسیاری مشاغل و درآمدها با چالش موجه شد، نیروگاههای خورشیدی مددجویان کمترین نوسان را شاهد بود.
نظر شما