۱۶ تیر ۱۳۸۶، ۸:۲۵

کارکرد چند منظوره مساجد اتریش برای جامعه مسلمان

کارکرد چند منظوره مساجد اتریش برای جامعه مسلمان

مساجد اتریش فعالیتهای خود را به منظور نشان دادن نقش حقیقی مساجد در اسلام به عنوان محل نیایش ، آموزش، رویدادهای فرهنگی و سایر خدمات آموزشی گسترش می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، شیخ رمضان اسماعیل از وعاظ اتریش ارتقا سطح فعالیتهای مساجد اتریش را یک دستاورد چشمگیر و مثبت توصیف کرد.

وی گفت: مساجد اتریش به همه مسلمانان و چالشهای پیش روی آنها پس از حملات یازدهم سپتامبر پی برده  و به محافل فرهنگی تبدیل شده اند که مسلمانان بسیاری را به خود جذب کرده اند.

تلاشهای اجتماعی مساجد با هدف القا کردن ارزشها و سنتهای اسلامی به نسل جوان و یاری آنها در راستای ادغام در جامعه بدون از دست دادن هویت اسلامی خود صورت می گیرد.

عبدالایاد متصدی مسجد فاتح گفت: مساجد از ذوب شدن جوانان در سنتها و آداب غربی جلوگیری کرده و آنها را با ماهیت و جوهره اصلی اسلام آشنا می کند.

200 مسجد و نمازخانه در این کشور اروپای وجود دارد که از این تعداد 60 مسجد و نمازخانه در وین واقع شده است. بر اساس قانون سال 1867 اتریش که احترام به تمام ادیان را تضمین کرده است، مسلمانان از حق ساخت مسجد و عمل به آداب دینی خود  در اتریش برخوردار هستند.

مسلمانان که حدود نیم میلیون نفر تخمین زده می شوند 6 درصد از جمعیت هشت میلیونی این کشور را تشکیل داده اند. اسلام در سال 1908 در اتریش به رسمیت شناخته شد و پس از مسحیت کاتولیک دومین دین بزرگ انن کشور محسوب می شود.

مسجد شورا در وین را می توان به عنوان نمونه و الگویی برای مساجد غرب تلقی کرد که نه تنها مکانی برای نیایش تلقی می شوند بلکه به عنوان نهادی چند منظوره عمل می کند که به تمام ابعاد زندگی مسلمانان اهمیت می دهد.

این مسجد همچنین برگزار کننده مسابقات رقابتی فوتبال، والیبال است که در زمین بازی نزدیکی مسجد صورت می گیرد و آخر هفته به محفل آموزش قرآن، زبان عربی، آلمانی و علوم کامپیوتری تبدیل می شود.

کد خبر 513266

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha