به گزارش خبرنگار مهر، فریدون همتی استاندار هرمزگان یکشنبه شب در آئین افتتاح این پروژه گفت: استان هرمزگان نزدیک به ده هزار هکتار سطح زیر کشت دارد که امید است با پیگیریها و تلاشهای در حال انجام در آینده ایی نزدیک شاهد رسیدن سطح زیر کشت به حدود ۱۸ هزار هکتار باشیم.
همتی افزود: با زیر کشت رفتن این میزان از اراضی پرورش میگو، حدود یک سوم از ظرفیت شناسایی شده و مستعد پرورش میگوی استان به زیر کشت میرود. اراضی استفاده شده در صنعت آبزی پروری در گذشته بی استفاده بود که خوشبختانه با فعالیتهای شیلاتی در حال حاضر موجب رونق اقتصاد، اشتغال زایی و ارز آوری شده اند.
همتی با اشاره به افتتاح فاز نخست پروژه ۴۰۰ هکتاری شرکت پرورش میگو در شور دوم بندرعباس گفت: در این پروژه با بهره گیری از تجربیات و دانش و به کارگیری استخرهای نیم هکتاری سعی شده است بهره گیری بیشتری صورت بگیرد.
استاندار هرمزگان سطح مفید زیر کشت این پروژه را ۲۸۰ هکتار خواند و گفت: این پروژه در فاز نخست بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال از سوی سرمایه گذار هزینه شده و تا پایان پروژه میزان سرمایه گذاری در این پروژه به بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال میرسد.
در ادامه عبدالرسول دریایی ضمن تبریک ایام الله فرخنده دهه فجر به رهبر فرزانه انقلاب، هم استانیهای انقلابی و به ویژه جامعه شیلاتی کشور و استان گفت: دهه فجرانقلاب اسلامی یادآور ایثار، ایستادگی و مبارزه ملت غیور ایران و فرصتی مناسب برای بازنگری در ارزشها و آرمانهای انقلابی است.
وی با اشاره به اینکه در دهه فجر امسال شیلات هرمزگان ۱۸ پروژه شیلاتی با اعتباری بالغ بر هفت هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم برای بالغ بر شش هزار و ۷۰۰ نفر به بهره برداری میرساند افزود: در همین راستا فاز نخست مزرعه ۴۰۰ هکتاری در شور دوم بندرعباس در نخستین روز دهه مبارک فجر به بهره برداری رسید.
دریایی با بیان اینکه این پروژه با سرمایه گذاری شرکت آبزیان تجارت البرز در قالب ۱۳ مزرعه ۳۰ هکتاری و با حدود ۴۰۰ استخر به بهره برداری میرسد گفت: ظرفیت تولید میگوی پرورشی این پروژه بالغ بر هزار و ۴۰۰ تن در هر دوره پرورشی است.
دریایی میزان سرمایه گذاری انجام شده در این پروژه را بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال خواند و تصریح کرد: این مزرعه برای بالغ بر ۲۰۰ نفر اشتغال مستیم و برای بیش از ۲۰۰ نفر به صورت اشتغال غیر مستقیم ایجاد میکند.
وی تصریح کرد: این پروژه علاوه بر ایجاد اشتغال برای بومیان منطقه توانسته اراضی لم یزرع و شوره زارهای این منطقه را به اراضی سود آور و حاصل خیز تبدیل کند.
نظر شما