به گزارش بازرگانی مهر به نقل از روابط عمومی شرکت حرکت اول، «حرکت اول» به عنوان هلدینگ سرمایهگذاری جسورانه گروه همراه اول، در سال ۱۳۹۹ با سرمایهگذاری بیش از ۱۵۰ میلیارد تومانی در شش کسب و کار موفق، بالاترین حجم سرمایهگذاری را در کشور داشته و درنظر دارد در سال ۱۴۰۰ با بودجه بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان، در استارتاپهای مرحله میانی، تزریق سرمایه نماید.
شرکت کسب و کارهای نوپای «حرکت اول»، در راستای برنامه راهبردی پنج ساله شرکت ارتباطات سیار (همراه اول)، در مهر ۱۳۹۷ به عنوان هولدینگ سرمایه گذاری جسورانه گروه همراه اول تأسیس شده است. مأموریت «حرکت اول»، توانمندسازی اکوسیستم دیجیتال، در راستای تحقق رؤیای دیجیتال گروه همراه اول، با بهرهگیری از تیم متخصص و چابک و حمایت از کسب و کارهای جسور و توانمند، در دستههای حمل و نقل و گردشگری، خدمات مالی و بیمه، تجارت الکترونیک، آموزش، سلامت و ارتباط و رسانه و تکنولوژیهای نوآورانه است.
این شرکت که در زمینهی سرمایهگذاری در کسب و کارها در مرحله میانی و بالاتر، فعال است، توانسته است در سال ۹۹ با رصد و ارزیابی بیش از ۱۷۰ کسب و کار فعال، در شش کسب و کار موفق، بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان، سرمایه گذاری نماید و از لحاظ میزان حجم سرمایهگذاری، بزرگترین صندوق سرمایه گذاری جسورانه کشور محسوب میشود.
قابل ذکر است در راستای ایفای مسؤلیت اجتماعی در گسترش و توانمندسازی اکوسیستم استارتاپی ایران، در سال جاری، این شرکت با مشارکت در شرکت هوشمند اول برنای اصفهان (هاب اصفهان) و شرکت هوشمند اول برتر شیراز (هاب شیراز) و شرکت هوشمند اول بهشتی (هاب بهشتی) با همکاری دانشگاههای اصفهان، شیراز و بهشتی، با هدف کمک به رشد اکوسیستم دیجیتال با مشارکت دانشگاههای سراسر کشور، به راه اندازی شتابدهنده در زمینههایی مانند هوش مصنوعی، یادگیری از طریق بازی و سایر حوزههای مرتبط با دستههای اصلی حرکت اول، نموده است.
مهندس محمد مهدی عباسخانی، مدیر عامل این شرکت در زمینه سیاستهای سرمایه گذاری در حرکت اول گفت: یکی از عوامل موفقیت و تمایز حرکت اول با سایر نهادها و صندوقهای همکار، سرمایه گذاری در مقیاسی بالاتر از سایر همکاران است، به بیان دیگر حرکت اول محدودیتی در میزان سرمایه گذاری نداشته و ملاک انتخاب شرکتهای پرتفو، جذابیت بازار ازجمله اندازه و مقیاس آن و توانمندی تیم، است.
نگاه حرکت اول به کسب و کارها برای سرمایه گذاری، همراهی است و درصورت نیاز به سرمایه گذاری مجدد در راندهای بعدی نیز این کسب و کارها میتوانند روی حمایت حرکت اول، حساب نمایند.
به گفتهی مهندس عباسخانی، برای حرکت اول اعضای تیم از اهمیت خاصی برخوردار است و اولویت حرکت اول، سرمایه گذاری روی تیمهای جسور و چابک و سرمایه گذاری بر کسب و کارهایی است که نوآورانه باشند یا تغییر اساسی در بازار ایجاد میکنند یا پیشرو بازار را به چالش می کشند.
وی همچنین ذکر کردند که حرکت اول، توجه ویژه ای به کسب و کارهای بین المللی دارد و تاکنون روی یک استارت آپ موفق در کشورهای همسایه سرمایه گذاری کرده است.
مهندس عباسخانی بر رابطه برد- برد با شرکتهای پرتفو تاکید ویژه داشته و اعلام کرد که حرکت اول در سرمایه گذاری تمایلی به دریافت سهام بالا نداشته تا انگیزه برای توسعه و موفقیت شرکت در بنیان گذاران و تیم اصلی، باقی بماند.
فضای مذاکره صریح و شفاف و قرارداد منعطف، از دغدغههای صاحبین کسب و کارها در فضای ارتباطی با سرمایه گذاران است که به گفته آقای مهندس عباسخانی این موضوع از نکاتی است که برای حرکت اول اهمیت داشته و یکی از مزیتهای کلیدی این شرکت، توافق و قراردادی است که برای هر دو طرف از جذابیتهای لازم برخوردار باشد.
وی، همچنین اعلام کرد، حرکت اول در نظر دارد در سال ۱۴۰۰ با بودجه بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان، در استارتاپ هایی که بازار بزرگ و قابل جهش و پتانسیل رشد بالا و مستمری دارند، تزریق سرمایه نماید.
گفتنی است علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه حرکت اول، میتوانند به سایت آن به آدرس http://harkataval.com/ مراجعه کنند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما