به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان دکتر مجید صفاری نیا در شصت و هفتمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاههای کشور که به صورت آنلاین برگزار شد گفت: کسانی که به کرونا مبتلا میشوند تا چندین ماه پس از آن دچار پیامدهای روانی کرونا هستند و باید خدمات روانشناسی دریافت کنند که در دانشگاهها این وظیفه برعهده مراکز مشاوره است.
وی با اشاره به اینکه برخی از دانشجویان بر اثر کرونا اعضای خانواده خود را از دست داده اند گفت: مراکز مشاوره باید سبکهای مقابله به سوگ و فقدان را به این دانشجویان آموزش دهند.
وی با اشاره به اینکه در ایام کرونا باید رابطه استادان، دانشجویان و کارکنان با یکدیگر در شرایط همدلانه باشد گفت: از طریق انتشار ویژه نامه مهر استاد سعی میکنیم رابطه خوب استادان و دانشجویان را ترویج کنیم.
صفاری نیا، واکنش به محیط اطراف و اثرگذاری در آن، ارائه خدمات جامع سلامت روان به دانشجویان و ارتقای سطح سلامت روانشناختی دانشجویان را سه هدف مراکز مشاوره دانشگاهها بر شمرد و تاکید کرد: مراکز باید در راستای اجرای برنامههای خود و ارتقای سطح سلامت روان دانشجویان بدنبال جذب حمایت مالی نهادهای استانی و کشوری باشند.
وی افزود: علاوه بر اینکه حفظ نشاط دانشجویان در ذات خود ارتقای سرمایه انسانی جامعه است، جلوگیری از آسیبهای روانی و اجتماعی در این قشر نیز به نفع کل جامعه است لذا نهادهایی مانند استانداریها، ادارات بهزیستی، وزرای رفاه، وزارت ورزش و … باید بخشی از بودجههای پیشگیری خود را به دانشگاهها اختصاص دهند.
سرپرست دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با اظهار امیدواری به تصویب سند ملی سلامت روانی و اجتماعی دانشجویان گفت: محور فعالیت مراکز مشاوره در سال آتی براساس این سند خواهد بود.
نظر شما