به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین هادی صادقی ظهر پنجشنبه در همایش «منادیان صلح و سازش» بیان کرد: استان فارس از جمله استانهای با ظرفیت در حوزه قضائی است از این رو با توجه به پتانسیلهای موجود در استان انتظار میرود که بیش از ۷۰ درصد پروندههای استان فارس منجر به صلح و سازش شود.
وی افزود: با توجه به اینکه اختیارات در قانون جدید شوراهای حل اختلاف افزایش میابد این مراکز بیشتر مورد مراجعه مردم واقع میشوند از این رو بایستی تلاش کرد تا به همان میزانی که پروندههای صلح و سازش به این مراکز ارجاع میشود صلح و سازش نیز افزایش یابد.
او توصیه کرد: یکی از ظرفیتهایی که میتواند عاملی برای افزایش صلح و سازش در سطح استان فارس و حتی کشور شود استفاده از وکلا در راستای صلح و سازش است از این رو با هماهنگی کانون وکلا میتوان این وظیفه را نیز به وکلا داد که تلاش کنند تا صلح میان طرفین پروندههای قضائی ایجاد شود.
صادقی در خصوص مراکز ناکارآمد نیز متذکر شد: مراکز حل اختلافی که میزان صلح و سازش آنان کمتر از ۲۰ درصد باشد به عنوان کانونهای ناکارآمد تلقی شده و نسبت به تعطیلی فعالیت این مراکز اقدام خواهد شد پس از تعطیلی این مراکز نیز با آموزش به افراد شاغل در مراکز حل اختلاف تلاش شده تا این میزان افزایش یابد.
او همچنین تصریح کرد: بر اساس قانون جدید صلاحیت رسیدگی به پروندههای حقوقی در کل کشور در مراکز حل اختلاف به ۵۰ میلیون پرونده افزایش خواهد یافت از این مراجعه مردم نیز به مراکز حل اختلاف برای صلح و سازش افزایش چشمگیری خواهد داشت.
نظر شما